Ridley Scott dezvăluie un aspect cheie din Prometheus

de Cristina Grigore în 20 Dec 2011
Ridley Scott dezvăluie un aspect cheie din Prometheus

Deşi s-a zvonit la începutul anului că acest prequel la Alien, cu trimiteri clare la acesta, îi va readuce pe marele ecran pe extratereştrii cu acid în loc de sânge, xenomorfii, regizorul lui Prometheus vine să aducă unele clarificări în acest sens, printre care şi unele legate de prezenţa acestor extratereştri în film.

Într-un interviu acordat celor de la filmophilia.com, Ridlley Scott a lăsat deoparte secretomania cu care a protejat până acum noua sa producţie SF, şi a dezvăluit că înfricoşătorii extratereştrii nu vor putea fi văzuţi în Prometheus.

“Nu. Cu siguranţă nu. Nu ai ce să mai faci cu specia asta. Şi-a făcut bine treaba. [Râde]. A supravieţuit şi acum se află în Disneyland-ul din Orlando, şi pentru nimic în lume nu vreau să mai dau ochii cu ea”.

Cineastul s-a oprit cu dezvăluirile la contribuţia lui H.R. Giger la fim (artistul care a creat extratereştrii din primul film), care se pare deci că nu a avut de desenat vreo nouă bestie, ci, după spusele lui Scott, a fost autorul unor fresce de dimensiuni mari, care vor putea fi observate cam în fiecare din camerele din îndepărtatele tărâmuri unde va ateriza echipajul din film.

Cât despre trimiterea la Alien, regizorul a întărit cele menţionate în alte ocazii, şi anume faptul că - pe la sfîrşitul celei de-a treia părţi a filmului - ne vom da seama de elementele ce fac legătura cu primul Alien, dar nu şi cu extratereştrii din acesta.

„Să vă spun mai mult ar fi păcat, şi nu voi face asta, deoarece este ceva mult prea bun, o legătură organică pe care filmul original o are cu întâmplările din noua peliculă. Dar ideea este că o luăm înapoi, nu înainte”, a mai spus Scott.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
DARK333REM pe 20 decembrie 2011 13:13
Eu sper ca sa iasa un PrEqUeL BuN.
sica112 pe 20 decembrie 2011 18:01
cu siguranta o sa iasa doar o sa fie plin de XENOMORPHI
katakhi pe 22 decembrie 2011 00:16
tocmai, ca nu o sa fie nici macar un xenomorf, daca citeai articolul...
nicolas84 pe 20 decembrie 2011 13:38
duuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamneeeee....daca va apucati sa traduceti articole traduceti-le naibii ca lumea cica "pe la sfarsitul celei de-a treia parti a filmului" IOI
Costirik pe 20 decembrie 2011 16:30
partea asta nici mie nu mi a sunat bine:))))
Andrey92 pe 20 decembrie 2011 19:09
La fel ca Nolan, un regizor de exceptie care stie, ba chiar mai mult, SIMTE cand a ajuns la sfarsit povestea unui personaj, in cazul acesta Xenomorfii. Macar mai sunt astfel de regizori la Hollywood care stiu cand sa se opreasca si sa nu mai faca inca 1000 de sequel-uri.
Qube86 pe 20 decembrie 2011 21:18
Sper sa fie la fel de bun ca si seria originala...Ar fi pacat sa o strice...
Vorador pe 20 decembrie 2011 21:29
Puteti vedea aici clipul:http://www.youtube.com/watch?v=-rjBzqmyk44&feature=related
alex_il_fenomeno pe 22 decembrie 2011 16:27
sunt sigur ca regizorul a mai pastrat cateva si pentru el .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells