Radulescu si Otil, pisica maidaneza si hamster in Bolt 3D

de Stefan Dobroiu în 8 Dec 2008
Radulescu si Otil, pisica maidaneza si hamster in Bolt 3D

Ultimul film care se va lansa pe marile ecrane din Romania anul acesta, animatia Disney Bolt, a fost dublat in limba romana de Virgil Iantu, Mihaela Radulescu si Dani Otil. Filmul va fi prezentat in cinematografele 3D in versiunea sa tridimensionala, in timp ce salile cu tehnologie traditionala vor avea parte de o versiune 2D subtitrata. "Motivul pentru care copiile 3D sunt dublate este unul calitativ. Au fost cateva incercari de subtitrare pe suport 3D cu diverse companii de subtitrare, dar calitatea nu ni s-a parut satisfacatoare. Ca atare, copiile 3D vor fi dublate pana in momentul in care vom gasi o companie care sa poate face subtitrarea la standardele de calitate cerute de Walt Disney Studio Motion Pictures", a declarat pentru Cinemagia Simona Rosca, reprezentantul distribuitorului roman al filmului, Prooptiki.

In versiunea in limba engleza, Bolt, un catel care crede ca are superputeri, este interpretat de John Travolta. In cinematografele 3D din Romania, spectatorii il vor auzi in schimb pe Virgil Iantu spunandu-i replicile, in timp ce "cuplul anului", Mihaela Radulescu si Dani Otil, ii vor interpreta pe improbabilii companioni ai "super"-cainelui, pisica maidaneza Mittens (foto dreapta) si hamsterul hiper-entuziast Rino (foto stanga), ale caror voci sunt furnizate in versiunea originala de Susie Essman si Mark Walton.

Lansat in Statele Unite pe 21 noiembrie, Bolt a incasat pana astazi 87 de milioane USD in lumea intreaga. Filmul, al doilea realizat de Walt Disney Animation Studios fara aportul Pixar, dupa Meet the Robinsons, spune povestea lui Bolt, un caine pentru care fiecare zi este plina de pericole si intrigi - cel putin pana cand camerele de luat vederi se opresc, caci Bolt interpreteaza, in serialul TV cu acelasi nume, un super-caine. Cand fuge din studiourile de filmare convins fiind ca stapana sa Penny (Miley Cyrus) a fost rapita de maleficul Dr. Calico (Malcolm McDowell), Bolt va avea parte de cea mai mare aventura a vietii lui: una pe bune, in lumea reala, guvernata de legi fizice si nu de efecte speciale. Inarmat numai cu convingerea ca puterile sale din serial sunt cat se poate de reale, Bolt va descoperi ca nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

Filmul se lanseaza in Romania pe 26 decembrie. Click aici pentru a vedea trailer-ul.

Taguri:  Bolt

Părerea ta

Spune-ţi părerea
n_cristy pe 19 august 2009 10:36
Mda ... Adevarul ca pisica maidaneza o infatiseaza pe Raduleasca si hamsterul pe Otil :)) parerea mea :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells