Elton John, live la Movieplex Cinema

8 Dec 2008
Elton John, live la Movieplex Cinema

Concertul extraordinar al celebrului Elton John - The Red Piano va fi transmis in direct din Paris, in exclusivitate la MOVIEPLEX Plaza Romania din Bucuresti, marti, 9 decembrie 2008, cu incepere de la ora 21:00. Movieplex Cinema din Plaza Romania inaugureaza astfel in Romania concertele transmise live in sala de cinema, direct de pe scene nationale sau internationale.

Cinematograful digital "D-Cinema", cum este supranumit, lansat la Movieplex in luna mai a acestui an foloseste proiectia digitala de tip HDD, CD, DVD sau transmisia directa (linie terestra sau satelit). Imaginea proiectata este mult mai buna, mai clara, cu luminozitate si intensitate similare realitatii, iar sunetul are o calitate net superioara.

Situat la etajul al doilea al complexului comercial Plaza Romania, Movieplex Cinema este unul dintre cele mai mari cinematografe din Balcani. Movieplex gazduieste 11 sali de cinema,  pe doua niveluri, cu o capacitate totala de 2537 de locuri, dintre care 26 pentru persoane cu dizabilitati. Facilitatile Movieplex sunt construite pentru a oferi cel mai confortabil mod de a viziona un film, cu echipamente de ultima generatie de sunet si proiectie. Movieplex Cinema dispune de o sala speciala, cu facilitati de lux - Sala  Lounge - cu 44 de locuri, unde se pot viziona filme noi si premiere. In cadrul acestei sali functioneaza si un un bar propriu si pune la dispozitia clientilor sai personal specializat pentru seri speciale de film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells