Producătorul lui Totul despre sex are un nou serial

de Ştefan Dobroiu în 1 Sep 2010
Producătorul lui Totul despre sex are un nou serial

Darren Star, pe a cărui listă de succese în televiziune se numără producerea unor seriale precum Totul despre sex, Beverly Hills şi Melrose Place, are un nou proiect, iar acesta deja face senzaţie în lumea televiziunilor.

Sperăm din tot sufletul ca serialul să-şi păstreze titlul iniţial, amuzantul "Good Christian Bitches". Adică "Scorpii, da' bune creştine", dacă ar fi să adaptăm un pic traducerea.

Bazat pe romanul omonim al lui Kim Gatlin, proiectul îl are în spate pe scenaristul Robert Harling (Magnolii de oţel, Clubul nevestelor părăsite), un nume extrem de potrivit pentru lumea foarte asemănătoare cu cea din Neveste disperate descrisă în noul serial.

Personajul principal este Amanda Vaughn, o tânără divorţată, mamă a doi copii, care se întoarce în Dallas, oraşul de baştină, gata pentru un nou început. Amanda se va trezi într-o exclusivistă suburbie a oraşului, plină de "bârfe veninoase, Botox şi escrocherii", dacă e să citim prezentarea serialului.

În acest moment nu a fost distribuit niciun actor şi niciuna dintre televiziunile interesate nu a oferit suficient pentru a-şi însuşi proiectul. Sunt foarte mari şanse ca Good Christian Bitches să fie difuzat începând cu toamna anului viitor.

Ce părere ai despre subiect?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 2 septembrie 2010 09:33
da...sper sa aiba succes cu acest nou proiect.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells