Primăvara începe cu filme!

24 Feb 2010
Primăvara începe cu filme!

Pro Video îi întâmpină în această primăvară pe cinefili cu noutăţi pe DVD! Iubirile trec dincolo de graniţele spaţiului şi ale timpului în Saga Amug: Lună noua şi Soţia călătorului în timp, iar două femei superbe demonstrează tuturor că dragostea nu are vârstă în Idila cu dădacă mea şi Mamă de ocazie.

Puterea de sacrificiu a unor părinţi este emoţionantă în Viaţă pentru sora mea şi Cel mai bun tătic din lume, iar spiritul de aventură şi adrenalină menţin suspansul în thrillere precum Motivat să ucidă, Coşmarul Alb sau Al patrulea Gen.  Mai mult, colecţionarii de DVD-uri, dar şi cei interesaţi de cele mai noi filme, au ocazia până pe 30 aprilie să asculte şi muzică de cea mai bună calitate. La achiziţionarea oricărui DVD marcat cu stickerul promoţional:  ,,Cadou albumul Holograf - Primăvară începe cu tine” vei primi gratuit cel mai noi album al cunoscutei trupe româneşti, înserat în carcasa DVD-ului.   

Produsele înscrise în promoţie pot fi achiziţionate din marile centre comerciale şi magazinele de specialitate. 

Comedii romantice şi nonconformiste, action thrillere palpitante, cele mai înfricoşătoare producţii horror sau colecţii renumite, sunt filmele pe care Pro Video te provoacă să le vezi primăvară aceasta!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 14 aprilie 2010 13:14
asa trebuie, filmele sunt cele mai bune moduri de relaxare pentru mine
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2010 18:58
foarte interesanta initiativa luata de cei de la ProVideo!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells