Prietenii lui Buffy pe DVD?

30 Nov 2005
Prietenii lui Buffy pe DVD?
Se vorbea mai de mult de un serial spin-off la Buffy - The Vampire Slayer care l-ar fi avut ca personaj principal pe Rupert Giles, interpretat de Anthony Stewart Head (foto). Totul era pregatit sa fie produs de BBC, dar lucrurile au luat o alta turnura. Poate spre bine.
Personajul lui Head era englezul care o calauzea pe Buffy in multele ei aventuri, iar acum acest personaj va aparea intr-o serie Ripper ce va fi lansata pe DVD, dupa cum declara actorul.
A ajuns de la un serial la un film de doua ore ce ar putea face parte dintr-o serie de DVD-uri despre care am vorbit sa le facem cu diferite personaje din serial. Este o poveste frumoasa, si sper sa iasa ceva bun cu personajul meu", spune Head.
De asemenea, se lucreaza la spin-off-uri pe DVD cu personajele Spike (James Marsters) si Illyria (Amy Acker). Filmul cu personajul Giles va avea actiunea in Anglia, dar a trecut printr-un roller coaster de cativa ani, fiind ba amanat, ba readus in atentia producatorilor asa ca nu se stie daca il vom vedea in colectia de DVD-uri promisa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells