Poster pentru horror-ul The Fourth Kind

de Ştefan Dobroiu în 19 Sep 2009
Poster pentru horror-ul The Fourth Kind

A apărut primul poster al unuia dintre cele mai aşteptate filme ale sfârşitului de an, The Fourth Kind. Publicat de joblo, posterul explică titlul acestui thriller cu extratereştri.

Un regizor cu nume imposibil, Olatunde Osunsanmi, abordează un subiect foarte posibil şi, zice el, cu puternice rădăcini în realitate. Milla Jovovich joacă rolul principal în acest horror (sau thriller de atmosferă dacă ar fi să ne uităm cu atenţie la înspăimântătorul trailer al filmului), The Fourth Kind, despre bizarele, numeroasele şi inexplicabilele dispariţii de persoane dintr-un orăşel din Alaska. De-a lungul mai multor decenii, zeci de locuitori ai oraşului dispar inexplicabil, iar fenomene cu totul şi cu totul stranii atrag atenţia cercetătorilor asupra zonei. Jovovich este Abbey, o cercetătoare care ţine cu tot dinadinsul să afle dacă în spatele dispariţiilor se află guvernul american (bineînţeles, paranoia localnicilor este în floare) sau o altă forţă, mult mai misterioasă şi mult mai înspăimântătoare.

Ca să explicăm şi titlul, se pare că există o scală a contactelor cu extratereştrii. Întâlnirile de gradul unu se reduc la simpla observare (eşti pe câmp, ridici ochii şi zici "oops, un OZN!"), cele de gradul doi includ şi obţinerea unei dovezi (filmări, fotografii, cercuri misterioase în lanurile de cereale), cele de gradul trei reprezintă contactul (vezi filmul lui Steven Spielberg, Întâlnire de gradul trei), în timp ce la gradul patru lucrurile devin dureroase. La propriu: extratereştrii te răpesc şi fac experimente pe tine.

The Fourth Kind se lansează în Statele Unite la începutul lui noiembrie şi în România o lună mai târziu. Vezi trailerul la pagina filmului de pe Cinemagia. E foarte-foarte straniu... Poţi vedea o versiune mai mare a posterului în galeria acestui articol.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 21 septembrie 2009 10:45
Dupa experientele numite Resident Evil, Milla Jovovich poate fi numita specialista pentru acest gen de filme.
amikas pe 22 octombrie 2009 13:49
Milla Jovovich este perfectă pentru genul acesta de filme. Aştept cu nerăbdare sa văd filmul.
geony pe 26 martie 2010 21:40
bun filmu
CosminHorrorMaster pe 8 august 2011 12:54
filmul a fost nasol
Valex pe 31 decembrie 2012 16:59
filmul a fost mai bun decat majoritatea filmelor horror sau s.f, produse in ultimii ani, cel putin d.p.d.v. al tensiunii, + ca au fost multe momente de groaza (pura).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells