Play Dead ne ameninţă cu o echipă de zombie adolescenţi

de Cristina Grigore în 29 Oct 2010
Play Dead ne ameninţă cu o echipă de zombie adolescenţi

Filme cu zombie s-au făcut şi se vor mai face, dar un gen atât de vizitat de cineaşti poate deveni la un moment dat neinteresant. Dar, o dată cu Shaun of the Dead (2004) şi Zombieland (2009), abordarea comică a acestei categorii a filmelor horror a revitalizat producţiile cu morţi readuşi la viaţă.

Este ceea ce vrea să facă şi filmul Play Dead, adaptare după romanul cu acelaşi nume al lui Ryan Brown, o amuzantă şi în acelaşi timp dură satiră a culturii fotbalului american.

Acţiunea romanului urmăreşte o echipă de liceeni din Texas, jucători de fotbal american, care sunt cu toţii omorâţi când autobuzul cu care călătoresc este sabotat de o echipă rivală. Vrăjitoarea din acele părţi se întâmplă să fie însă o admiratoare a respectivului sport, aşa că încearcă să-i readucă pe jucători înapoi pe terenul de fotbal, dar întâmpină ceva probleme în realizarea planului său.

Autorul scenariului va fi Joe Schreiber, un alt autor a cărui carte va fi transformată în film (Au Revoir, Crazy Europe).

Play Dead are desemnat un producător, Mark Canton, şi o companie producătoare, Lucky VIII Films, şi aşteaptă acum un regizor care să conducă spre succes tânăra echipă de zombie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 29 octombrie 2010 10:37
Interesanta actiunea filmului , dar sa asteptam sa vedem :)
Piratu pe 31 octombrie 2010 16:52
sa fie la fel de bun ca si Zaombieland ar fi fain
halo_slayer@_..... pe 2 ianuarie 2011 08:14
Interesant......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells