Regizorul lui Con Air pregăteşte Medallion

de Cristina Grigore în 29 Oct 2010
Regizorul lui Con Air pregăteşte Medallion

Pentru o lungă perioadă de timp, cariera de producător şi regizor a lui Simon West, responsabil de Con Air, dar şi de mai puţin apreciatele Tomb Raider şi When A Stranger Calls, a rămas în sfera filmelor de televiziune mediocre şi a serialelor tv. Anul acesta a fost însă bogat în proiecte noi pentru West, ceea ce l-ar putea face pe acesta furniz a cel puţin un succes al marilor ecrane.

24Frames ne aduce vestea celui mai recent dintre proiectele lui Simon West, thriller-ul Medallion, ce va fi dezvoltat cu ajutorul lui McG (producător al unor seriale ca Nikita, Chuck şi Supernatural). Fostul jurnalist David Guggenheim, cel care a scris şi Safe House (viitorul film în care apar Ryan Reynolds şi Denzel Washington), va fi autorul scenariului. Medallion ne va spune povestea unui tată care are doar câteva ore la dispoziţie pentru a-şi găsi fiica răpită şi închisă în portbagajul unui taxi din New York.

Clive Owen şi Nicolas Cage sunt numele vehiculate pentru rolul principal din film, însă, momentan, nici o ofertă nu a pornit spre cei doi actori.

West va lansa anul viitor remake-ul filmului cu Charles Bronson, The Mechanic, cu Jason Statham în rol principal, şi filmează acum un alt thriller, Protection, ce îl are în centru pe Dwayne “The Rock” Johnson. Unul din proiectele sale mai interesante, Dali, un film biografic despre renumitul pictor spaniol, în care fuseseră anunţaţi Catherine Zeta-Jones şi Antonio Banderas, a fost amânat, regizorul preferând deocamdată filmele de acţiune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells