Peter Jackson pregăteşte a treia parte a lui The Hobbit

de Cristina Grigore în 24 Iul 2012
Peter Jackson pregăteşte a treia parte a lui The Hobbit

Una din cele mai spectaculoase veşti din cadrul convenţiei Comic-Con din San Diego a venit din partea lui Peter Jackson, cineastul lui Lord of The Rings şi The Hobbit. Care a fost aceasta? Se are în vizor o a treia parte a lui The Hobbit. Discuţiile începute de regizor cu Warner Bros. par să fi fost încununate de succes, căci studioul a aprobat propunerea.

Potrivit The Hollywood Reporter, încă două luni de filmări în Noua Zeelandă au fost anunţate pentru vara viitoare, urmând să se concretizeze într-o ultimă parte a trilogiei despre aventurile lui Bilbo Baggins.

Cu toate că Warner a acceptat extinderea lui The Hobbit – realizatorii celei de-a trei părţi se vor folosi pentru asta de anexele lui J.R.R. Tolkien de la finalul lui The Return of the King – lucrurile sunt complicate de necesitatea confirmării drepturilor de utilizare a materialelor auxiliare ale autorului şi de bugetul de producţie, în care vor fi incluse şi noile retribuţii acordate actorilor (destul de consistente, dealtfel).

The Dark Knight Rises urmează să îşi ia rămas bun de la public în acest an, iar Warner Bros. nu se poate lăuda în anii viitori cu o altă franciză super-populară, destinată unui succes remarcabil la box-office. Dintre filmele pe care studioul urmează să le lanseze, doar noul Superman ar putea capta la fel de mult interesul fanilor…  Noua trilogie, anunţată a fi The Hobbit, ar urma să facă legătura între evenimentele cărora le-au fost protagonişti Bilbo şi cei 13 pitici şi cele din Lord of the Rings. O premisă ce nu are cum să nu atragă fanii ambelor trilogii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 iulie 2012 09:37
Cu siguranta ma atrage aceasta premiera.
Bayard pe 25 iulie 2012 10:18
Ei bine pe mine nu ma atrage!!! E o decizie care poate fi justificata doar financiar!!!
Vorador pe 26 iulie 2012 00:02
ai dreptate,cartea The Hobbit este mult mai scurta decat oricare din volumele ''Stapanul Inelelor'',eu m-am mirat si cand am auzit ca filmul va fi in doua parti,dar sa fie trei.
MrsUnderhill pe 25 iulie 2012 14:17
Normal ca e financiar. Nimeni nu investeste milioane intr-un film daca nu are si profit. Eu ma bucur sa aud. Astfel vor avea timp sa urmeze cartea fara sa mai taie din scene ca in "Stapanul inelelor" si sa mai adauge si ceva in plus. O sa vedem batalia celor 5 armate mult mai in detaliu decat in carte, de asta sunt sigura.
CosminHorrorMaster pe 25 iulie 2012 18:41
Wow, nu ma asteptam la asa ceva.
alex_il_fenomeno pe 10 august 2012 12:28
mergem pe mana lui !
Theodoric pe 14 august 2012 21:08
The Hobbit fara Viggo Mortensen?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells