"Pescuit sportiv" la Festivalul de Film de la Salonic

de Razvan Boboc în 7 Nov 2008
"Pescuit sportiv" la Festivalul de Film de la Salonic

Lungmetrajul "Pescuit sportiv" de Adrian Sitaru va participa in cadrul competitiei oficiale a Festivalului de Film de la Salonic. Aceasta selectie vine dupa prezenta la festivalurile de film de la Estoril, Toronto si de la BFI London Film Festival din aceasta toamna. Filmul prezinta o poveste despre manipulare, minciuna, neincredere si compromisuri. Din distributie fac parte Maria Dinulescu, Ioana Flora si Adrian Titieni.

Festivalul International de Film de la Salonic se va desfasura intre 14 si 23 noiembrie si va prezenta 230 de filme, grupate pe mai multe sectiuni.

Juriul sectiunii internationale va fi prezidat de Michael Ondaatje, scenaristul filmului "Pacientul englez”. Va fi alcatuit din scenarista americana Diablo Cody, regizorul turc Yesim Ustaoglu, producatorul argentinian Lita Stantic, actrita belgiana Emilie Dequenne, criticul britanic David Robinson si compozitorul grec Dionyssis Savopoulos.

Anul acesta, Oliver Stone este invitatul de onoare al Festivalului si va primi un premiu Golden Alexander pentru intreaga cariera.

Taguri:  Adrian Sitaru

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells