Pe ce se va axa povestea noului RoboCop?

de Cristina Grigore în 8 Nov 2011
Pe ce se va axa povestea noului  RoboCop?

Într-un interviu acordat Comingsoon.com, regizorul lui Elite Squad, Jose Padilha, a dezvăluit şi câteva detalii legate de viitorul film a cărei producţie o va conduce, reboot-ul lui RoboCop.

Padilha susţine că noua producţie se va axa pe un element ignorat în filmul original, procesul creării hibridului om-maşină şi a implicaţiilor acestei transformări. „Am propria viziune asupra acestui proiect. Şi vă pot spune un lucru. În filmul original, când Alex Murphy este împuşcat şi cade, vezi nişte cadre din spitale şi apoi îl revezi în postura lui RoboCop."

"Filmul pe care îl voi face eu se va petrece în mare parte între aceste două momente. Cum este creat RoboCop? Cum transformi o fiinţă vie într-un robot? Cum lipseşti un om de elementele care îl definesc şi îi programezi, să zicem, creierul şi cum îi afectează asta ca individ?"

Întrebat şi dacă îl va lua în considerare pe starul din Elite Squad, actorul Wagner Maura, pentru partitura centrală despre faimosul erou, regizorul a menţionat clar că doar un actor american va primi acest rol. „Avem nevoie de un RoboCop american”, a spus el. „Robocop este american, iar numele lui este Alex Murphy”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 noiembrie 2011 10:48
Petter Weller a fost perfect in primele doua filme din serie, mai ales in prima parte. Un film bun, un succes de box-office in acele vremuri.
Bayard pe 8 noiembrie 2011 13:15
remake remake remake :(
alex_il_fenomeno pe 8 noiembrie 2011 14:38
suna bine ; sa vedem daca asa va fi si filmul propriu-zis .
Crist11 pe 8 noiembrie 2011 14:47
Prefer sa se potoleasca cu remake-urile... strica imaginea originalului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells