Pacino, De Niro şi Joe Pesci împreună într-un film de Scorsese

de Cristina Grigore în 15 Sep 2010
Pacino, De Niro şi Joe Pesci împreună într-un film de Scorsese

Vestea unui nou film al lui Martin Scorsese i-a făcut deja bucuroşi pe fanii neobositului regizor de 67 de ani, care a avut excelenta idee de a-i distribui în aceeaşi peliculă pe Al Pacino, Robert De Niro şi Joe Pesci.  Conform Deadline, filmul lui Scorsese va înfățișa povestea vieţii lui Frank “The Irishman” Sheeran, fost soldat în timpul celui de-al doilea Război Mondial, care ajunge să ucidă pentru Mafie, fiind acuzat că l-a omorât chiar pe bunul său prieten,  Jimmy Hoffa.

The Irishman este adaptarea cărţii lui Charles Brandt din 2004 intitulată "I Heard You Paint Houses", cuvintele din titlu fiind chiar primele cuvinte pe care Hoffa i le-ar fi adresat lui Frank. În argoul mafiot, “a picta case” înseamnă a omorî pe cineva. Adaptarea romanului va fi făcută de scenaristul lui Forrest Gump, Eric Roth.

Filmul este o idee mai veche a lui Scorsese şi De Niro şi ar marca a zecea colaborare a celor doi de la prima producţie realizată împreună, Mean Streets, din 1973. De Niro a mai jucat până acum cu Pacino și Pesci, dar The Irishman va fi primul film în care toți cei trei actori vor apărea împreună.

Cum Scorsese are acum mai multe proiecte în derulare (Hugo Cabret în 3D, o biografie a lui Sinatra, serialul "Boardwalk Empire" pentru HBO), nu se știe cu siguranță când va începe producția lui The Irishman. Nu putem decât să sperăm că va fi cât mai curând.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lalolica pe 15 septembrie 2010 12:05
un film ce promite mult chiar foarte mult!!!!....ma bucur k Joe Pesci va reveni pe platourile de filmare,nu l am mai vazut de foarte mult timp intr un film recent!!!!........sunt aproape sigur k nu are cum sa nu iasa ceva memorabil dintr o asa combinatie,cei 3 plus Martin Scorsese!!!!
R_Afc pe 15 septembrie 2010 12:19
It doesn't get better than this.
RODI59 pe 15 septembrie 2010 13:31
Sigur va fi excelent, nu se poate altfel!
aego pe 15 septembrie 2010 13:37
Daca o sa fie ca Righteous Kill, mai bine lipsa. Dar sper ca Scorsese o sa faca treaba mai buna. Poate si scenariul o sa fie unul mai reusit.
Eustake pe 15 septembrie 2010 16:21
Joe Pesci, YEAH!
rizea.alex70 pe 15 septembrie 2010 17:11
Merge...
Fan Pacino pe 15 septembrie 2010 19:32
Righteous kill a fost foarte tare...povestea a fost cat de cat incalcita si originala pe alocuri :) in fine...sa vedem ce iese :)
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 10:57
nici nu cred ca se poate pune problema , avand in vedere ce film va iesi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells