Un proiect de film poliţist atrage atenţia mai multor actori de calibru

de Cristina Grigore în 15 Sep 2010
Un proiect de film poliţist atrage atenţia mai multor actori de calibru

Nu știm câți dintre voi ați văzut The Messenger, debutul regizoral al lui Oren Moverman de anul trecut, dar se pare că dincolo de ocean a lăsat o impresie puternică. Așa se face că următorul proiect al regizorului, Rampart, se bucură de o atenție neobișnuită. După ce inițial se anunțase că vor participa actorii Woody Harrelson și Ben Foster (cu care Moverman a lucrat și la The Messenger), precum și Ice Cube, Variety ne informează că nu mai puțin de cinci alți actori de calibru s-au alăturat producției. Este vorba de Steve Buscemi, Anne Heche, Cynthia Nixon, Sigourney Weaver și Robin Wright Penn.

Filmul este inspirat din scandalul în care au fost implicați mai mulți polițiști din Divizia Rampart a Poliției din Los Angeles (L.A.P.D.) la sfârșitul anilor ’90, acuzați de furtul de dovezi și înscenări organizate membrilor găștilor locale. De altfel, acest scandal a servit ca sursă de inspirație pentru mai multe producții, printre care se numără Training Day și serialul The Shield.

Scenariul filmului, scris de Moverman în colaborare cu James Ellroy (autor, printre altele, al romanului L.A. Confidential), va relata povestea fictivă a unui ofițer de poliție (Harrelson), prins în tot acest scandal, ce încearcă să-și dovedească nevinovăția.

Filmările vor debuta pe 25 octombrie, iar premiera este anunțată pentru sfârșitul anului 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 15 septembrie 2010 15:54
Mmmm, distributia este una pe masura ca si povestea filmului, sper sa fie un succes mai ales ca este vorba de o colaborare interesanta. Abia astept filmul!
rizea.alex70 pe 15 septembrie 2010 17:13
Un film interesant...
Gebeleizis pe 5 iunie 2011 03:58
suna interesant.
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 11:00
cred ca va fi de urmarit !
norww3 pe 21 februarie 2015 09:36
Ce este Woody Harrelson si atata artilerie de actori buni isi merita fiecare minut din film, foarte bun filmul !!! Recomand !!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells