Nicolas Cage, în luptă cu Diavolul!

23 Feb 2011
Nicolas Cage, în luptă cu Diavolul!

Unul dintre cei mai versatili actori ai momentului, Nicolas Cage, revine pe marile ecrane în Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, primul film de acţiune realizat integral în 3D, care va avea premiera în România din 25 februarie în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Braşov şi Constanţa) şi reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iaşi, Cluj, Bacău, Timişoara, Arad, Baia Mare, Piteşti).  

Inspirat de filmele anilor '70, Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie aduce în prim plan  povestea originală a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata. El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard), o chelneriţă focoasă care, asemenea lui, este  în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) şi în acelaşi timp să supravieţuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziţie 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale şi a opri îndeplinirea planurilor odioase ale sectei.

Având în vedere interesul lui Nicolas Cage pentru domeniul paranormalului, pe care l-a explorat cu succes în filme precum Ghost Rider, Knowing/Numere Fatale, The Sorcerer's Apprentice/Ucenicul Vrăjitor sau Season of the Witch/Anotimpul Vrăjitoarei, rolul lui Milton l-a atras din primele momente. "Am fost şocat de scenariu. Nu semăna cu nimic din ce mai citisem până atunci, era complet diferit. Mi-a creat un puternic sentiment de angoasă şi tocmai asta mi-a trezit interesul", afirmă Cage. Gonind pe şosele într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, Cage s-a distrat de minune la filmări, aceasta fiind totodată şi prima sa experienţă cu camerele de filmare 3D.
 
Beneficiind de o echipă de producţie extrem de valoroasă, Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie reprezintă cea de-a doua colaborare dintre regizorul Patrick Lussier şi scenaristul Todd Farmer, după succesul răsunător înregistrat cu filmul My Bloody Valentine 3D. Amândoi recunosc faptul că atunci când lucrează la un nou scenariu, se pun adesea în locul spectatorilor: "L-am scris cu intenţia să fie ca un montagne russe. Este incredibil de violent, la limită, are personaje brutale, dar cel mai important aspect este că e distractiv. Aşezaţi-vă bine pe scaune, lăsaţi în jos bara de siguranţă şi porniţi într-o călătorie senzationala", recomandă Lussier.

Filmul distribuit de MediaPro Distribution se lansează vineri pe marile ecrane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jude pe 23 februarie 2011 14:37
Nicolas Cage numai roluri din astea interpreteaza...cred ca ii plac mult SF-urile...
aius pe 23 februarie 2011 15:29
super actor
legolas05 pe 23 februarie 2011 17:24
o sa merg sa vad filmul
Vorador pe 23 februarie 2011 17:39
Nicolas Cage este fan SF,doar si-a botezat copilul cu numele Kal-el,de la Superman
RomaniaMare pe 23 februarie 2011 19:57
pare sa fie bun filmul.
ovidiu pe 23 februarie 2011 20:28
super tare
alex_il_fenomeno pe 24 februarie 2011 10:48
de abia astept sa vad filmul !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells