Moroi, Strigoi şi o fată jumătate vampir-jumătate om, într-o nouă serie pentru marele ecran

de Gloria Sauciuc în 7 Iul 2010
Moroi, Strigoi şi o fată jumătate vampir-jumătate om, într-o nouă serie pentru marele ecran

Producătorul de la Transformers, Don Murphy, face echipă cu Michael Preger (Village of the Damned) pentru ecranizarea seriei "Vampire Academy". Drepturile au fost achiziţionate încă din luna iunie, de Preger Entertainment.

Seria este despre adolescenta Rose Hathaway, în vârstă de 17 ani, jumătate vampir-jumătate om, care încearcă să -şi protejeze prietena, pe Vasilisa (Lissa) Dragomir, care aparţine rasei Moroilor (vampiri muritori). Cele două prietene trebuie să înfrunte Strigoii, o rasă de vampiri însetată de sânge, nemuritori, vânători de moroi. În timp ce învaţă cum să-i învingă pe Strigoi, la Academia St. Vladimir, Rose intră într-o relaţie interzisă când se îndrăgosteşte de chipeşul instructor Dimitri Belikov.

"Vampire Academy" a debutat în 2007 şi a ocupat locul întâi pe lista New York Times a celor mai bine vândute cărţi ale anului. A fost publicată în 34 de ţări. Ultima parte a seriei se va lansa în decembrie, anul acesta.

Don Murphy, implicat şi în proiecte ca Natural Born Killers sau Apt Pupil, crede că un film despre Vampire Academy va fi pe placul unui public larg, gândindu-se deja la o serie pentru marele ecran.

Vei merge la cinema să vezi un surogat al seriei Twilight, sau saga Amurg ţi-a deschis gustul pentru filme cu vampiri? Ori crezi că orice altceva este mai bun decât povestea cu Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner?

 


Părerea ta

Spune-ţi părerea
Iulia pe 7 iulie 2010 15:51
Sunt sigura ca va prezenta interes pentru public, dar cu siguranta nu va reusi sa intreaca saga Twilight, prima si cea mai buna abordare a vampirismului.
LaFox pe 7 iulie 2010 15:56
iulia glumesti fata nu?????

"saga Twilight, prima si cea mai buna abordare a vampirismului"

AI BAUT CEVA?????

ofelik_cat pe 7 iulie 2010 15:56
au innebunit astia cu vampirii lor ! o tin lant....pt amatorii genului ,e ceva asteptat !
baco pe 7 iulie 2010 16:02
@ iulia :
Twilight nu e nici prima si nici cea mai buna "abordare" a vampirismului. Iti sugerez cateva filme pe care sa le vizionezi inainte de a mai posta aberatii :
- Interviu cu un vampir ( cu Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst )
- Underworld ( toate 3 )
- Queen of the damned

Kalrak pe 7 iulie 2010 16:17
Imi placeau filmele cu vampiri dinainte sa apara tuailait, nu tuailait i-a inventat mai mult i-a dizolvat, glitter tities come on, si seria asta cred ca o sa fie o strutocamila. Ba din contra in tuailait puteau la fel de bine sa le zic si oameni licurici ca tot aia era.
sweet_bia2008 pe 7 iulie 2010 16:39
si mie imi plac filmele cu vampiri sunt pt mine f tari!
sweet_bia2008 pe 7 iulie 2010 16:48
oare e pe net??
scrawl pe 7 iulie 2010 16:54
Haha...bineinteles ca orice altceva e mai bun decat seria twilight...am mai spus-o si o mai zic inca o data...am vazut joc actoricesc mai bun in seriale de duzina decat in twilight...efectele speciale slabe spre mediocre...povestea este mult prea slaba,scenariul lasa de dorit...nici macar nu se simte acel "vibe" intre personajele implicate in acel "triunghi amoros"...pt ca nu sunt naturali absolut deloc...dupa cum a spus-o si baco,twilight nu este prima si nici cea mai buna abordare a vampirismului...este departe de legende,departe de imaginea vampirului in folclor,au schimbat tocmai cel mai important element al vampirului...si anume imaginea de "vanator nocturn" si implicit sensibilitatea la lumina care ii dadea un plus de "impuritate"...vampirul in folclor si legende este o creatura feroce care nu suporta nimic religios si nu poate supravietui in lumina soarelui...daca iei aceste elemente deja ai creat altceva...numai vampir nu il mai poti numi.Pe aceeasi baza putem sa spunem ca varcolacii se transforma in iepurasi pufosi daca miros panselute si ca un gargoil la nervi arata ca un porumbel stresat si te umple de gainat daca te pui cu el...ca demonii sunt de fapt undeva in ibiza pe plaja la bronzat si s-au lasat de rautati acum 20 ani cand s-au apucat de mixat ca au prins gustul muzicii de club =)) pfff
ps: se pot adauga zeci de titluri de filme(pe aceeasi tema) cu mult mai bune decat twilight(si am vazut filmul...am citit si prima carte in engleza...de curiozitate sa vad ce il tot laudati atat).cateva exemple de filme care mi-au placut foarte mult pe langa cele mentionate de baco: lat den ratte komma in(2008),dracula(1992),vampires(1998),chiar si dracula 2000(putin cam slabut,dar peste twilight in orice caz).

manmarius pe 7 iulie 2010 17:05
@iulia ce zici de: Nosferatu, eine Symphonie des Grauens din 1922 :) un simplu clasic si iti recomand o carte care a aparut inainte de Dracula lui Stoker, ii zice Carmilla de Joseph Sheridan Le Fanu e din 1872 :)
scrawl pe 7 iulie 2010 17:10
Apropo...chiar nimanui nu i se pare ca povestea din twilight seamana extraordinar de mult cu cea din "vampire diaries"?(care din cate stiu e facut dupa o carte mult mai veche decat twilight).Anumite elemente schimbate...dar in principiu e cam aceeasi poveste...cel putin in vampire diaries este mai plauzibila povestea...macar au pastrat elementele importante din legende(iar umblatul ziua este limitat la cativa vampiri care fac asta cu ajutorul unor inele vrajite...deci macar au o explicatie).
deiiiutsa pe 27 mai 2012 00:10
De fapt..te contrazic. Twilight si The Vampire Diaries nu seamana mai deloc. Chiar am citit cartile Twilight.. cartile sunt bune, filmele nu sunt cine stie ce. Si ma uit la The Vampire Diaries.. si serialul ii mult mai bun decat orice film Twilight.. Nu sunt inca o adolescenta nebuna dupa Twilight doar ca am vazut filmele. Dar Vampire Diaries.. ii un serial complex si asemanarea poate..poate fi doar ca exista un trio. Dar in Twilight Bella il vrea pe Edward si in serial..Elena ii pusa in situati foarte grele.. si ajunge sa ii iubeasca pe amandoi si nu stie ce sa faca. Ma rog cineva din afara care nu o vazut nici filmul nici serialul ar zice ca se aseamana..dar cine a vazut ambele.. ii de acord cu mine :D
therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:24
Elena este pusa in situati foarte grele? Ce nostim. Este un serial pentru o anumita varsta. Vad ca nimeni nu spune ca se uita la serial pentru ca si-ar dori o asemnea relatie, (fetele), sau ca actori arata bine. Am citit cartile, fata de serial totul este schimbat. Este un serial slab, spre foarte slab.
Cousteau pe 7 iulie 2010 17:17
A fost frumos filmul ''interviu cu un vampir''. Ca serial imi place ''Buffy''.
Filmele cu vampiri care stau la soare nu mai au nimic in comun cu Dracula.

clawdia pe 7 iulie 2010 17:18
mie imi place the vampire diares e ult mai fain ca twilight e mult mai interesant mai ales k e serial
deiiiutsa pe 27 mai 2012 00:10
da, iti dau dreptate:x
vinci pe 7 iulie 2010 17:32
dmne...vampiri incep sa domine..si eu ma uit la the vampire diaries,e chiar fain nu ma asteptam..dar mai e si true blood, blood ties, moonlight..numai cu vampiri..si mai sunt si filme..k twilight, daybreakers..cred k e prea mult..dar orikum uitati-va la the vampire diaries..e chiar fain serialul...nu se compara cu prostia de twilight
alex_il_fenomeno pe 7 iulie 2010 17:39
cred ca o sa fie o serie foarte reusita! succes!
Innu pe 7 iulie 2010 17:54
Vampire Academy sunt carti bune. Le-am citit pe cele aparute si abia o astept pe cea din decembrie. Totul depinde de ecranizare acum.

Iar Twilight... right. Cartile sunt mediocre, filmele sub orice critica iar Kristen si Robert actori groaznici.

therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:24
Cartile de la Academie sunt bune, si interesante.
marian_007bond pe 7 iulie 2010 18:28
Sper ca voi merge sa-l vad in curand
deiiiutsa pe 27 mai 2012 00:11
Nu foarte curand :))) deoarece nici macar nu a fost distributia..
LordAzazel pe 7 iulie 2010 18:41
De cand moroii si strigoii sunt vampiri care se vaneaza unii pe altii? Asa nu-mi plac filmele prost informate! Chestiile in genul jignesc intelectual publicul cunoscator si e tare aiurea. Cel mai probabli astfel de productii sunt facute doar pentru oameni care considera Twilight, "prima si cea mai buna abordare a vampirismului":))
deiiiutsa pe 27 mai 2012 00:12
Ti-as recomanda sa citesti cartile.. dupa aia poti sa comentezi.
therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:26
De unde sti ca moroi si strigoi nu se vaneaza? Ai intalnit vreo regula? Toate informatiile pe care le detinem sunt din legende, povesti. De ce un vampir nu poate fi dragut si sa ajute? Recoman la seriale Blood Ties.
coco pe 7 iulie 2010 19:04
Actori mai slabi decat cei din Twilight nu am mai vazut,nici macar in filmele cu poc-poc!Iar seria Twilight este foarte slaba,la al doilea nici nu m-am uitat pana la final iar pe al treile nici nu ma obosesc sa il vad!
Chiar daca "Interviu cu un vampir" si "Dracula" au aparut cand voi erati in scutece cred ca ar trebui sa va obositi sa le vedeti inainte de a va declara iubitori ai filmelor cu vampiri!Sunt niste filme cu actori de milioane de ori mai buni decat copilasii din Twilight,si cu povesti mult mai interesante si mult mai aproape de "adevar"!

Si daca cititi cu atentie articolul veti observa ca nici nu s-au apucat sa filmeze Vampire Academy,deci nu aveti cum sa il gasiti pe net acum!

mvpsebi pe 7 iulie 2010 19:23
au innebunit astia cu vampirii :-j
IchiroHideaki pe 7 iulie 2010 19:26
as scrie si eu "au innebunit astia cu vampirii" , dar sa mai scris de vreo 5 ori asa ca voi spune doar idem...
P.S. Aduceti vampirii din Blade si Underworld inapoi ! ! !

therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:27
Totalmente de acord. Vampiri adevarati, nu povesti siropoase pentru adolescenti, lipsite de substanta.
ramonikramo pe 7 iulie 2010 19:47
si io care credeam ca zice ceva despre vampire diaries. ce porcarie sa pui o poza ca preview si sa vorbesti despre altceva.:|
ramo pe 7 iulie 2010 20:01
Mie cartile din seria Vampire Academy mi se par interesante. E adevarat ca sunt cam departe de vampirii din legende cum ziceti si voi... trebuia doar sa inventeze niste nume noi...

Twilight [ filmu' ] nu se ridica la nivelul cartilor intr-adevar, dar nici cartile nu sunt cine stie ce ...Si aici din nou aceeasi parere ... daca tot nu seamana deloc cu legendele, macar putea sa inventeze un nume nou pentru ei ...

PS: Abea astept filmele - am inteles ca fac dupa toata seria. [ doar curiozitate. Nu cred ca o sa reuseasca sa le aduca la nivelul cartilor. Eu una nu am vazut nici-un film care sa se apropie macar de calitatea cartii dupa care a fost facut dar daca stiti vre-unul spuneti-mi ;) ]

Simona pe 7 iulie 2010 20:17
Mai terminati o data cu Twilight,ca ala nu e film cu vampiri, asa i-a numit idioata aia de autoare ca sa ii cumpere lumea cartile.Cine dracu a auzit de vampiri care se bronzeza la soare,nu au dinti,sunt vegetarieni,li se vede reflexia in oglinda si altele.Stiu ca a fi vampir e ceva fictiv dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbam notiunile cunoscute cuiva cu nume care nu indeplinesc rolul
Blondie pe 7 iulie 2010 20:20
Bine spui IchiroHideaki, m-am saturat de vamiri emo, vampiri neintesi de nimeni pentru ca ei duc o viata grea si nu ii iubeste nimeni...
LaFox pe 7 iulie 2010 20:57
ramo@ nu am citit cartea...dar din ce spui tu sa inteleg ca cei din vampire academy sunt la fel de pampalai ca cei din Amurgulet?iar vad vampiri care se bronzeaza la soare.....
ancutzyca pe 7 iulie 2010 21:42
vampire academy este cea mai tare serie de carti pe care am citit-o vreodata..lasand la o parte faptul ca este despre vampiri, de asemenea este vorba despre prietenie ,prima dragoste, adolescenti , maturizare....superb...sper doar ca ecranizarea sa nu strice din frumusetea cartilor si de asemenea sa aleaga actori pe masura...
therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:28
Ca seria cu vampiri este interesanta si seria Sange Albastru. Sunt carti.
Teddy-T pe 7 iulie 2010 21:55
mda WTF nu cumva e " vampire diaries" ???? cel putin img . de pe prima pagina de acolo e lol=))
just4love pe 7 iulie 2010 21:55
nu am citit inca vampire academy, dar chiar ma intereseaza.
Twilight mi se pare cel mai prost film cu vampiri care l-am vazut vre-o data. nu se ridica nici pe departe la nivelul cartilor(dar nici cartile nu-s cine stie ce)
The vampire diaries imi place foarte mult, e diferit de carti, dar e foarte mishto.
Oricum, astept sa vad cum o sa fie si vampire academy, poate iese ceva bun.

ella224 pe 27 martie 2012 14:49
ar trebui sa incerci si cartile...chiar sunt reusite...incomparabil mai bune dkt twilight
therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:29
Cartile Twilight sunt interesante, diferite si tot ce era mai inteligent acolo au scos. Iar Eduard nu este un pampalau.
RvN pe 7 iulie 2010 22:22
Prea multa lume a inceput sa se indragosteasca de vampirii astia emo. Unde e Blade cand ai nevoie de el ???
XaeLa pe 7 iulie 2010 22:36
uitati-va ma la true blood:)) lasati twilight:))
andreea pe 7 iulie 2010 23:03
am citit cartile si va garantez este super ca si actiune deci probabil ca filmul va fi pe masura sau macar pe jumatate. Eu va sfatuiesc sa va uitati si sa cititi cartile ,deoarece e romantic si totusi te tine cu ,, sufletul la gura". Ador Vampire Academy:):*
alexa_sweett pe 7 iulie 2010 23:08
Vampire Academy nici nu se comapara cu Twilight! Seria VA e mult,mult mai buna!
Sper doar ca filmul sa nu dezamageasca,ca in cazul celalalt...

SpiderNight pe 7 iulie 2010 23:41
probabil s-au inspirat dupa twilight
caraflory pe 7 iulie 2010 23:49
Celor care indragesc genul, recomand toata seria Cronicile Vampirilor si, mai nou, Cronicile Vrajitoarelor, scrise de Anne Rice. S-au incercat 2 ecranizari (din cate stiu) dar cartile sunt mult mai bune. Cat despre Amurg, este scrisa pt 12 ani de cineva care numai scriitoare nu poate fi numita.Probabil ca si cei mici sunt mai informati.Nu am reusit sa termin nici prima carte.. Este enervant sa vezi cum ignorantii astia de americani isi bat joc de niste mituri...Cititi Anne Rice, merita!
therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:31
Astea sun cartile de top cu vampiri. Sunt pentru adulti. Vampiri sunt vampiri, liberi, inteligenti. Gandesc.
Johan Licht pe 8 iulie 2010 00:56
"Vei merge la cinema să vezi un surogat al seriei Twilight"
Cum adica?Voi ati citit cartile din seria "Vampire Academy" sau macar una dintre el.Sunt mult mai bune ca cele din Twilight.Acum asta nu inseamna ca ecranizarea va fi mai buna ca Twilight,dar cu siguranta ma duc.

therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:31
Sunt mai bune. Am citit toata seria.
Johan Licht pe 8 iulie 2010 00:58
Si inca ceva.Vampire Academy nu este cu siguranta un "surogat" al lui Twilight.
marius93 pe 8 iulie 2010 07:05
Aia din Twilight aproape ca nici nu-s vampiri
kakapiciu pe 8 iulie 2010 07:49
tare.....asta inseamna noi filme la care o sa ma uit:X:D
Dawon pe 8 iulie 2010 08:17
Da, poza din preview e pt Vampire Diaries. phail. Nici descrierea Vampire Academy nu e fidela si de asta pare atat de generica; tot ce e cat de cat original in mitologia seriei (care e mult mai buna decat Twilight - ce nu e? - si cartile The Vampire Diaries - care sunt scrise la nivel de fanfictions mediocre) se pierde.
crisdany75 pe 8 iulie 2010 09:24
Pentru amatorii genului recomand serialul "The Vampires Diaries". Din punctul meu de vedere mult peste Twilight, desi cartile sunt slabe.
Mihai2508 pe 8 iulie 2010 11:12
Sper sa fie un film bun, au aparut in ultima vreme la filme cu vampiri incat te saturi la un moment dat, chiar nu mai sunt si alte subiecte de exploatat.
fire2ice pe 8 iulie 2010 12:39
Mai oameni buni, cum au innebunit astia cu vampirii lor? In afara de "Eclipse" eu nu mai stiu nici un film recent cu vampiri.
my_deep_pearl pe 8 iulie 2010 13:02
Hai ca mi-a placut asta "prima si cea mai buna abordare a vampirismului" =)))
ARP pe 8 iulie 2010 13:20
sunt mult prea multi vampiri pe piata artistica.......ah
mihai_darkkblide pe 8 iulie 2010 14:10
cine nu isi doreste sa fie vampir???????:S?
LaFox pe 8 iulie 2010 15:09
http://www.youtube.com/watch?v=38LMVNzqKtI&feature=player_embedded

Vampires Suck Movie Trailer [HD]

ha ha MURITI DE RAS!!!!

al pe 8 iulie 2010 18:54
am citit cartile si mi-au placut, sper ca filmul sa fie pe masura originalului
adrianaroman pe 8 iulie 2010 19:01
Poftim? "Surogat al seriei Twilight"? Eu ma uitam la filme cu vampiri cand Twilight nici nu exista, si o fi adus seria asta filmele cu vampiri in manstream, dar nu inteleg de ce este data drept un exemplu bun. Filmul e dezastru. Cat despre "Vampire Academy", actiunea imi aminteste mai degraba de o serie anime numita "Vampire Knight" decat de Twilight. Si sper ca filmul sa fie mai bun decat travesti-ul asta de filme cu vampiri pe care il venereaza adolescentele naive.
ladyannn pe 9 iulie 2010 00:18
super eu am citit cartile sunt mult mai faine decat twilight cartile merite citite si sunt foarte fericita ca fac film in sf ...sper ca fac un film misto abia astept ! i'm f*** happy :D
wanted95 pe 9 iulie 2010 01:34
am citit cartile si sunt dementiale :X yeyy.
dar si seria Casa Noptii va fi si ea ecranizata prin 2011, cartile mi sau parut mai bune dar tot e fain ca va fi ecranizata seria Academia Vampirilor :X:X

clauditza_pasaj pe 9 iulie 2010 12:27
imi plac foarte mult filmele cu vampiri asa k sunt sigura k o sa-mi placa dar nu cred ca va fi mai bun si mai frumos dekt seria twilight
robykss_pytykss pe 10 iulie 2010 20:43
ce bine ca o sa se faca si film dupa carteee:X:X:X:X:X
SATIODAU pe 17 iulie 2010 22:11
nume de rusi
vladimir
bine ca nu si boris
penal,ce sa mai zic
interesati`va.mai,inainte de a scrie o carte,nu scrieti din amintiri ale copilariei!!!

Nogood pe 18 iulie 2010 00:16
Voi glumiti ma?????Twilight si restu partilor din el e o adevarata PORCARIE.Toti vb de el de park ar fi cel mai bun film al tuturor timpurilor :)),luati-va o viata.
Fruitastic pe 20 iulie 2010 10:33
Lasati seria Twilight inpace aici.Here este vorba despre Vampire Academy si de parerea voastra.Nu sunt eu cineva important dar cineva trebuie sa va aminteasca.:D
alexcretu75 pe 20 iulie 2010 16:50
Un articol bun de nota 9.
andreidascalu pe 22 iulie 2010 11:59
mi-a placut vampire diares si astept si academy, e putin probabil sa-l intreaca, si zicea cineva mai sus un film care s-a apropiat de carte....Stapanul Inelelor varianta extinsa cred k se apropie foarte mult de carte :)
Lavy pe 22 iulie 2010 15:43
glumiti twilight este super tare chiar unul dintre cele tari filme pe care le-am vazut.voi care il criticati nu stiti ce vorbiti.asa ca mai bn ati LASAO BALTA!
therwo27 pe 25 ianuarie 2013 22:33
Nu te supara, dar ce varsta ai?
luvu pe 22 iulie 2010 15:45
sunt sigura ca va fi un film super dar nu mai super ca twilight
Neytiri pe 24 iulie 2010 19:15
indeed XaeLa...chiar vroiam sa zic ca nu a zis nimeni despre true blood...ala da serial cu vampiri. twilight e o mare tampenie. :)
de-abia astept sa apara si vampire academy...am vazut cartea si din descriere parea interesanta.

cora_zon pe 25 iulie 2010 16:24
asta mai lipsea! inca o serie cu vampiri si fiinte supranaturale :D parca in poster nu sunt megan fox si cu amanda seyfried? tare mai seamana
Emy13 pe 25 iulie 2010 21:34
hmm,inetresant,chiar mi'ar place sa vad asa ceva,nu comparati Twilight cu acesta care va aparea..twilight e twilight..sper ca va fi bun acest "Vampire Academy" XD
Roxanita xx.Roxxx. pe 1 august 2010 16:14
mie imi plak la nebunie filmele cu vampiri dar stiu ca sunt doar niste oameni maschati .... in realitatae nu exista filmele sunt create p umor ..... si frica etc...
shogwon pe 8 august 2010 11:14
saga Twilight este o prostie sa va intre bine in cap
nykonyk pe 13 august 2010 00:17
sper sa se ridice la nivelul cartilor pt ca acestea au fost super si chiar daca mi-a placut twilight cred ca vampire academy are o poveste mai realista cel putin astia nu stralucesc in soare si nu sunt indestructibili.
Willy4k pe 26 august 2010 00:41
Ador filmele cu vampiri si sper ca aceasta productie sa fie de succes.
Totusi eu inca astept un film apartinand acestei categorii care sa intreaca "The queen of the damned" sau "Interview with the vampire"?
Oare voi avea mult de asteptat? ;))

cetateanu pe 24 septembrie 2010 18:45
Am vazut vreo cateva filme bune pe aceasta tema dar si foarte multe filme slabe acum sa vedem ce ne aduce acest film,
blue_angel2010 pe 9 octombrie 2010 13:56
Da probabil ca o sa-l vad dar tot Twilight este pe primul loc :P:P:P:P
nykonyk pe 15 octombrie 2010 22:31
eu am citit cartile si povestea este chiar interesanta sper sa reuseasca sa faca un film bun. de dragul crtilor o sa vad filmul dar sigur nu o sa ie pe masura cartilor
th3eo pe 16 octombrie 2010 20:16
am citit cartile care stau la baza acstui film si sunt extraordinare. bia astept sa apara filmul:X
kriss.notthesameway pe 5 februarie 2011 14:24
Nici eu nu laud Twilight.Dintre cele trei serii(vampire academy,vampire diaries,twilight)mi se pare ca vampire academy e cea mai buna,deoarece este o combinatie dintre aceste serii cu ceva in plus.dragoste interzisa,actiune,adolescenta.twilight are un vocabular cam "badaran" sa zic asa.S.meyer era la inceputul carierei,inteleg,da totusi un autor trebuie sa aiba un vocabular mai bogat.cand citeam twilight ma gandeam la o discutie normala cu prietenii mei nu la un bestseller.cand m.am apucat de vampire academy mi s-a parut totul nou.Am invatat multe cuvinte noi cu ajutorul cartii asteia si teoretic am incercat sa fiu ca Rose(personajul principal),puternica dar totusi sensibila,o persoana care nu se lauda, care tine secrete.Richelle Mead a creat un personaj prea bun ca sa fie adevarat.Imi place mult cum se comporta Rose,o persoana pe care te poti baza.In orice caz mie personal mi.a placut foarte mult seria asta.am terminat vol 5 si astept 6.Cartea asta contine orice:dragoste,actiune,sacrificile care le face o persoana pentru persoana iubita,adolescenta,prietenie...orice.Cartile sunt foarte bine facute.Sa vedem daca filmele vor fi pe masura
andra pe 13 iunie 2011 22:00
cand apare filmul?
Matza pe 17 iunie 2011 00:00
recomant toate cele 6 carti.... sunt absolut bestiale :)
ioanalaura91 pe 10 august 2011 20:50
Se pare ca pentru rolul lui Dimitri Belikov este dorit Ben Barnes, este un actor foarte bun si sper sa nu fie blamat pentru rolul acesta
AnutsaAnny pe 12 august 2011 16:06
caritile sunt supebre abie astept filmul:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells