Milla Jovovich, ultima speranţă a omenirii în Resident Evil: Retribution

de Cristina Grigore în 11 Ian 2012
Milla Jovovich, ultima speranţă a omenirii în Resident Evil: Retribution

Sinopsis-ul oficial al lui Resident Evil: Retribution a fost publicat ieri de site-ul Screen Gems. Cea de-a cincea parte a francizei este regizată tot de Paul W.S. Anderson şi o are în rol principal pe Milla Jovovich, alături de mulţi alți actori din filmele anterioare - Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe şi Li Bingbing.

Ce se întâmplă în Retribution? „Virusul mortal al corporaţiei Umbrella continuă să facă ravagii pe Pământ şi transformă întreaga populaţie în zombie. Singura speranţă de salvare a rasei umane este Alice (Jovovich), care aterizează chiar în inima locaţiei unde se desfăşurau cele mai secrete operaţiuni ale companiei şi descoperă multe lucruri despre cum s-a format aceasta, pe măsură ce se aventurează prin complexul de clădiri”.

„Fără a avea pe cineva care să-i păzească spatele, Alice continuă să-i vâneze pe cei responsabili de pandemie, iar urmărirea o duce din Tokyo la New York, Washington D.C. şi Moscova şi culminează cu o descoperire uluitoare, ce o forţează să reia în considerare ceea ce crezuse până atunci a fi adevărat. Sprijinită de câţiva aliaţi noi şi prieteni deja familiari, Alice trebuie să lupte pentru a supravieţui suficient timp cât să se poată salva din această lume ostilă, aflată pe punctul de a fi distrusă şi dată uitării”.

Pelicula va fi lansată atât în România pe 14 septembrie 2012. Ai în galerie şi câteva imagini de la filmări.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DARK333REM pe 11 ianuarie 2012 09:40
De abia ASTEPT Sa ApArA Resident Evil: Retribution WITH Milla Jovovich.
puffulette pe 11 ianuarie 2012 11:33
De abia astept sa apara!! cam tarziu, dar merge
africanus pe 11 ianuarie 2012 12:30
Imi place seria asta, si astept sa vad ce noi aventuri vor urma, dar cred totusi ca era mai bine daca faceau filmul acesta intr-o trilogie care sa cuprinda povestea completa, deja pare un serial ce va ajunge la cinci parti in curand. Cine mai stie cand vom vedea deznodamantul...
cristian.mireea pe 11 ianuarie 2012 13:12
O parte din personaje au murit in prima parte, cam ciudat sa vezi actorii care le-au jucat intr-o continuare...
Bayard pe 11 ianuarie 2012 14:23
Mda, deja e partea a 5-a si scopul filmelor astea este in continuare sa scape!!! Nu puteau nici macar acum sa incerce sa gaseasca un medicament?? (desi la zombie nu prea se poate la cat de distrusi sunt) sau macar o chestie care sa-i omoare definitiv??? ca sa se poata incepe refacerea lumii??? Nuuuuu, ea tot omoara pe aia din Umbrella, de parca iti permiti sa omori si putinii oameni ramasi
Gebeleizis pe 11 ianuarie 2012 14:32
In calitate de fan declarat al seriei, de abia astept sa apara si a 5-a parte. In alta ordine de idei, sper sa fie mai un film mai dinamic si orginial ultima parte, care parca a fost filmata din graba.
legolas05 pe 11 ianuarie 2012 14:35
si eu deabia astept sa vad filmul,celelalte mi'au placut
CosminHorrorMaster pe 11 ianuarie 2012 17:01
Altul?? O sa fie plictisitor...
DARK333REM pe 25 ianuarie 2012 14:02
PLICTISITOARE E MATA
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2012 11:07
le-am vazut pe toate , dar un alt film R.E. nu imi displace .
ALUCARD666DRACULA pe 7 februarie 2012 19:02
Imi doresc foarte mult ca in aceasta parte ALICE sa-si aiba din nou puterile supranaturale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells