Mega-succesul The Artist, lansat în România

de Ştefan Dobroiu în 20 Ian 2012
Mega-succesul The Artist, lansat în România

The Artist, filmul regizat de Michel Hazanavicius al cărui titlu este pe buzele tuturor după succesul de la Cannes din mai anul trecut, îşi face loc şi pe marile ecrane din România. Distribuitorul Forum Film anunţă Cinemagia că premiera comediei mute şi în alb-negru are premiera programată pentru 24 februarie, exact cu trei zile înainte de gala Oscarurilor.

Că Artistul va fi nominalizat la Oscaruri este aproape o certitudine, iar pe 24 ianuarie, când se anunţă nominalizările la premiile Academiei, vom afla câte şanse are producţia franceză la mult-râvnita statuetă. Până atunci Globurile de Aur pentru Cel mai bun film de comedie şi Pentru cel mai bun actor de comedie (Jean Dujardin) sunt motive suficiente pentru a întâmpina cu bucurie premiera românească a filmului.

Forum Film aduce pe ecrane şi My Week with Marilyn/O săptămână cu Marilyn, filmul care i-a adus lui Michelle Williams un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriţă de comedie sau muzical. Poţi vedea producţia lui Simon Curtis pe 17 februarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreeeeeeea pe 20 ianuarie 2012 19:53
Aaaah, ce vesta buna! Credeam ca nu va fi lansat si in Romania. Abia astept sa il vad.
grumy pe 21 ianuarie 2012 01:15
Bine ca le putem vedea si noi, chiar inainte de OSCAR!
E OK asa !

MNarcis pe 21 ianuarie 2012 08:37
Imi parea rau (si imi era ciuda) ca un film ca acesta (foarte bun sau chiar extraordinar de bun) nu va fi putut vedea si in cinema-urile noastre (iar filme ca: New Year's Eve sau Jack and Jill au ,,starnit'' interes si au avut loc pt cinematografele noastre); eram frustrat pt ca ma gandeam sa vezi ce surprize va face acest film la Oscaruri iar eu nu il voi putea urmari (in schimb voi urmari Jack and Jill pt ca asa film, asa tara, asa IQ ) acuma in schimb cu aceasta veste minunata pot dormi in sfarsit linistit :)
jude pe 21 ianuarie 2012 13:34
ai uitat sa amintesti de filmele cu vampiri si varcolaci... subscriu
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 16:56
sper sa apuc sa il urmaresc si eu .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells