Matrix pune stapanire pe intreaga lume...

28 Oct 2003
Matrix pune stapanire pe intreaga lume...
Datorita succesului extraordinar al primelor doua parti “Matrix” si “Matrix Reincarcat”, reprezentantii Warner Bros au decis ca ultima parte a trilogiei, “Matrix Revolutii” sa se lanseze simultan in lumea intreaga, pe 5 noiembrie, la “Ora Zero”, cum a fost denumit momentul lansarii.

“Ora Zero” inseamna de fapt 6.00 AM in Los Angeles, 9.00 AM in New York, 14.00 Londra, 17.00 Moscova, 23.00 la Tokyo si 16,00 la Bucuresti (Patria, Hollywood Multiplex si Glendale Studio) precum si in alte 4 mari orase din tara (Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta).

Pana in prezent “Matrix Reincarcat” a inregistrat incasari de peste 734 milioane $, fiind cel mai bine cotat film al anului (2003) si unul din cele mai profitabile filme din istoria cinematografica. De altfel, “Matrix Reincarcat” a stabilit un nou record: peste 100 milioane $ incasari numai in primul week-end.

“Matrix Revolutii” reprezinta ultima confruntare dintre Neo, Trinity si Morpheus impotriva masinilor care invadeaza Zion-ul. Neo devine constient de puterile sale si reuseste chiar sa citeasca codurile din Matrice. Simultan, tot mai multi oameni reusesc sa se smulga din Matrice, ceea ce duce la un ultim asediu devastator al masinilor….

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells