Marilyn Monroe, aniversată miercuri pe Diva Universal

de Cinemagia în 14 Aug 2012
Marilyn Monroe, aniversată miercuri pe Diva Universal

Diva Universal dedică ziua de miercuri, 15 august, actriţei Marilyn Monroe, programând de la ora 17.00 mini-seria TV în două părţi Blonda Marilyn şi - în continuare, de la ora 21.00 - filmul Prinţul şi dansatoarea, cu Marilyn Monroe şi Laurence Olivier.

În luna august se împlinesc 50 de ani de la dispariţia tragică şi misterioasă a celebrei actriţe americane. Născută Norma Jeane Mortenson, bomba blondă şi sexy a cucerit publicul din întreaga lume şi a devenit supremul star de cinema de la Hollywood. Deşi dorită de milioane de bărbaţi, Marilyn nu a reuşit niciodată să-şi găsească sufletul pereche. Blonda Marilyn, mini-seria TV în două părţi difuzată de DIVA Universal pe 15.08, de la ora 17:00, este ecranizarea poveştii artistei, avându-i în rolurile principale pe Poppy Montgomery, Patricia Richardson şi Patrick Dempsey.

Tot miercuri, de la 21:00, va fi difuzat filmul Prinţul şi dansatoarea, regizat de Laurence Olivier, în 1957. O comedie romantică devenită clasică, în care joacă Marilyn Monroe şi Laurence Olivier, despre prinţul regent (Laurence Olivier) al unei tări fictive, Carpathia, care vine la Londra pentru a asista la încoronarea noului rege al Angliei, dar se îndrăgosteşte de o dansatoare americană pe nume Elsie Marina (Monroe). Aceasta află de un complot periculos care îl vizeaza pe fiul prinţului, iar relaţia celor doi ameninţă să declanşeze un incident internaţional.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 28 august 2012 11:13
o diva , in adevaratul sens al cuvantului . Felicitari !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells