Lindsay Lohan şi Joe Pesci se îndreaptă spre Gotti

de Cristina Grigore în 14 Apr 2011
Lindsay Lohan şi Joe Pesci se îndreaptă spre Gotti

Producţia Gotti: Three Generations, filmul biografic centrat pe viaţa şi evoluţia mafiotului american John Gotti, va beneficia de colaborarea lui Joe Pesci, dar şi a nelipsitei din vizorul publicaţiilor de scandal, Lindsay Lohan, care se află acum în discuţii pentru un rol în film, scrie The Wrap.

Un obişnuit al filmelor cu mafioţi, Pesci se va metamorfoza în Angelo Ruggiero, bun prieten şi unul dintre capii găştii conduse de Gotti Senior, interpretat de John Travolta. Lohan ar putea deveni Victoria Gotti, fiica celebrului mafiot.

Scenariul filmului a fost deja încheiat de Leo Rossi (Analyze This), iar regia îi va aparţine lui Nick Cassavetes (The Notebook, Alpha Dog).

Producătorul Marc Fiore, care va finanţa pelicula alături de Cassavetes, a declarat despre proiectul a cărui poveste va fi spusă din perspectiva lui John Gotti Junior: „ Filmul va înfăţişa relaţia unui tată care a trăit şi a murit după codul Mafiei cu fiul său, hotărât să lase în urmă această lume şi să se salveze [din ea]. Nu a mai existat o asemenea incursiune în viaţa vreunui membru al familiei Gotti şi în universul lor plin de pericole, trădări şi răscumpărare”.

Se caută acum actorul potrivit pentru Gotti Jr., un rol cheie, în care ar putea fi încadrate nume tinere şi nu foarte cunoscute, precum, spre exemplu, Milo Ventimiglia (Heroes) sau Joe Manganiello (Spider Man, True Blood).

Pentru Joe Pesci, care ar putea apărea şi în Uncharted: Drake’s Fortune, va fi al doilea film despre mafie care urmează să intre în producţie, pe lângă The Irishman, unde va juca alături de Al Pacino şi Robert De Niro. Lohan, un risc pentru producătorii de film până la finalizarea procesului de furt în care este implicată, a mai fost ataşată peliculei Eyes of a Dreamer.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
anna.n pe 14 aprilie 2011 10:21
imi place de ea ca si actor..cu viata personala face exact ce vrea..pacat ca in plan personal s-a distrus dar asta a fost alegerea ei
t0nka pe 14 aprilie 2011 11:13
personal, cel cu armand assante si anthony quinn mi s-a parut extraordinar de bun. sper ca si acesta va fi la fel.
danymury pe 14 aprilie 2011 13:46
mda, sa vedem ce va iesi!!
anaelena pe 14 aprilie 2011 15:47
film despre mafie....nice
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2011 19:59
poate reuseste sa faca sa dispara ultimele impresii despre ea ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells