Liliecii ataca acum Romania

4 Aug 2005
Liliecii ataca acum Romania
Liliecii mutati genetic vor zbura din nou! Si nu oriunde, ci chiar la noi in ograda. De fapt, in Afganistan in film, dar probabil ca producatorii au gasit o gramada de similaritati, deoarece filmarile vor avea loc in Romania.
Este vorba de un sequel la filmul horror din 1999 Bats, despre niste lilieci-ucigasi care scapa din laborator si pornesc un masacru in oras. Filmul este in pre-productie, iar filmarile vor incepe in septembrie la noi in tara.
In primul Bats, scris de nimeni altul decat John Logan (The Aviator, The Last Samurai), Lou Diamond Phillips era un serif care face echipa cu un expert in lilieci, pentru a distruge rozatoarele sangeroase. Se pare ca el nu va reveni in noul film, deoarece actiunea are loc in alta parte a lumii, si anume, in Afganistan-ul zilelor noastre. De data asta este vorba de un grup de soldati care trebuie sa-l captureze pe Fazul, un terorist fanatic ce se ascunde in labirintul de pesteri subpamantene. In expeditia lor speologica, soldatii intalnesc un inamic mult mai periculos: liliecii modificati genetic, programati pe o dieta carnivora.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells