MIB 3, Ring 3 dar nu si Gladiator 2

4 Aug 2005
MIB 3, Ring 3 dar nu si Gladiator 2
Producatorul Walter Parkes (The Island) vrea sa-si ridice contul din banca. El a declarat recent ca el si partenera sa, Laurie MacDonald planuiesc sa produca atat urmatorul Men in Black cat si un Ring 3.
Despre acesta din urma, Parkes decalara ca vor sa faca „un film cu buget mai mic, aproape sa ne intorcem la original, intr-un fel. Nu in poveste, ci la scara.”
Cat despre reuniunea Tommy Lee Jones/Will Smith (foto), Parkes afirma: „Am purtat cateva discutii, chiar recent, deoarece nu cred ca am facut cel mai bun lucru posibil cu al doilea film. Ar fi grozav daca am continua seria la nivelul primului film.”
In acelasi calup de declaratii, Parkes a mai spus ca nu si-a dat acordul pentru Gladiator 2, desi scenaristul John Logan si regizorul Ridley Scott au anuntat ca lucreaza la un scenariu. „Daca The Ring este un film pop, care nu are sanse sa ia un premiu al Academiei, nu poti face un Gladiator 2 decat daca va fi absolut fantastic. Am avut o poveste foarte buna, si eram aproape de concretizare, dar n-am putut ajunge la un consens in care sa ne placa tuturor la fel de mult.”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells