Kristen Bell, într-o comedie neagră

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2010
Kristen Bell, într-o comedie neagră

Kristen Bell, pe care o ştii din Forgetting Sarah Marshall şi ai revăzut-o recent în Amor la Roma, îşi va încerca din nou talentul comic în Dance of the Mirlitons, un film independent despre o mamă disperată ca fiica ei pre-adolescentă să devină un star al baletului.

Bell va fi mama, iar regizorul şi scenaristul Evan Greenberg caută în acest moment o fetiţă de 10 sau 12 ani pentru rolul principal. Intenţia lui Greenberg, anunţă Reuters, este să descopere un actor-copil suficient de talentat pentru ca Dance of the Mirlitons să nu fie singurul său film, ci să doar începutul unei cariere asemănătoare cu a lui Abigail Breslin, devenită celebră cu Fiecare se crede normal.

În noul proiect, protagonista este o mică balerină uşor supraponderală, dar extrem de ambiţioasă, a cărei mamă obsedată de control nu s-ar da în lături de la nimic pentru a-i netezi acesteia drumul spre celebritate. Când este admisă într-o şcoală de balet, eroina se va trezi într-un mediu unde paşii de balet şi replicile veninoase, plus aceeaşi ambiţie şi obsesie pentru celebritate, vor fi la ordinea zilei.

Filmările ar trebui să înceapă în iarnă, cu o premieră posibilă în cursul anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 17 august 2010 09:23
sa vedem ce o sa iasa !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells