Julia Roberts, într-un proiect iniţiat de creatorul lui Glee

de Cristina Grigore în 23 Ian 2012
Julia Roberts, într-un proiect iniţiat de creatorul lui Glee

Ryan Murphy, creatorul lui Glee, a anunţat că are în pregătire un proiect de amploare pentru marele ecran, o adaptare a piesei The Normal Heart, scrie The Hollywood Reporter.

Potrivit site-ului, lui Matt Bomer (White Collar) şi Jim Parsons (The Big Bang Theory) li s-au alăturat recent în distribuţie Julia Roberts şi Alec Baldwin.

Parsons a jucat în versiunea de scenă a poveştii din The Normal Heart, piesa autobiografică a lui Larry Kramer ce vorbeşte despre răspândirea SIDA în timpul anilor ’80.

Roberts a primit în film rolul doctoriţei Emma Brookner - pentru care a fost acalmată, pe scenă, actriţa Ellen Barkin - în timp ce Baldwin va interpreta rolul unui avocat care are dificultăţi în a accepta orientarea sexuală a fratelui său.

Starul lui White Collar va portretiza un redactor de modă homosexual, în timp Parsons îşi va relua partitura de pe Broadway, cea a unui activist pentru drepturile celor cu alte orientări sexuale. Rolul lui Ned Weeks, cel care dă alarma în zilele de început ale răspândirii SIDA, i-a revenit lui Mark Ruffalo.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 23 ianuarie 2012 13:53
Oh, in sfarsit Jim Parsons intr-un film serios :)
xerses pe 23 ianuarie 2012 21:37
Ma bucur pentru ea.Sper sa vad si eu filmul cand va fi lansat.
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:18
ia sa vedem cu ce ne surprinde !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells