Josh Brolin se îndreaptă spre Oldboy

de Cristina Grigore în 13 Iul 2011
Josh Brolin se îndreaptă spre Oldboy

Cei de la Twitchfilm au relatat recent despre alegerea lui Spike Lee în scaunul regizoral al remake-ului lui Oldboy şi revin acum cu o nouă preferinţă a companiei Mandate Pictures pentru rolul principal: Josh Brolin.

Deşi în mod oficial oferta nu a pornit încă spre Brolin, se pare că actorul este preferatul studiourilor pentru rolul lui Oh Daesu, protagonistul filmului, sechestrat de un necunoscut fără explicaţii şi eliberat în acelaşi mod 15 ani mai târziu. Deşi era de aşteptat ca rolul să fie oferit unui actor mai tânăr, care să atragă spectatorii de vărstă adolescentină, iată că producătorii au preferat un actor de calibru, cu experienţă şi talent recunoscute.

Potrivit sursei menţionate, scenariul remake-ului, ce aparţine lui Mark Protosevich, va conţine unele elemente din filmul anterior al lui Park Chan-Wook  şi seria manga care l-a inspirat, însă se va lipsi de altele pentru a veni cu ceva nou. Per total, doar 20% din materialul vechi  va fi prelat în povestea noului film.

Confom declaraţiilor făcute de reprezentanţi ai Mandate Pictures „scopul nu este de a crea o peliculă care să reproducă scenă cu scenă filmul original, ci să luăm elemente din filmul lui Park şi să le combinăm cu elemente din manga pentru a reimagina şi pune lucrurile într-un context nou, pentru a crea o poveste cu specific american în jurul aceloraşi teme şi concepte”.

Oldboy, în variantă americană, va fi lansat în cinematografe în 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 iulie 2011 12:05
iar remake-uri ? pacat ca cei de la Hollywood nu vin cu idei originale ... este foarte greu sa depasesti un film original foarte apreciat !
xerses pe 13 iulie 2011 23:06
Sa vedem...Brolin pare potrivit....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells