Joel Schumacher semnează un nou proiect neinspirat

de Cristina Grigore în 17 Sep 2010
Joel Schumacher semnează un nou proiect neinspirat

Joel Schumacher a semnat să regizeze The Barry White Story. Contrar aşteptărilor, filmul pe care doreşte Schumacher să îl realizeze nu este o biografie a lui Barry White, o legendă a muzicii soul, ci o comedie în care fantoma celebrului artist este un fel de duh al dragostei, un Cupidon în varianta XXL, care ajută un adolescent nu numai să îşi găsească o iubită, dar şi să… treacă la fapte.

Conform Pajiba, filmul se doreşte a fi ceva în genul comediei She's Out of My League (Jim Field Smith). Probabil că viaţa legendei soul ar fi fost o alegere mai bună pentru film. Barry White şi-a petrecut copilăria alături de găşti de răufăcători din parţi rău famate ale oraşului Los Angeles. La 17 ani a fost arestat pentru furtul unui Cadillac ce valora 30.000 de dolari. Şi-a început cariera muzicală după ce a ascultat, în închisoare, hit-ul lui Elvis Presley, It's Now or Never.

Schumacher a lansat de curând Twelve, o dramă cu adolescenţi care a avut până acum încasări slabe (183.000 de dolari) şi va fi urmat, în 2011, de Trespass, un thriller în care joacă Nicolas Cage şi Nicole Kidman. Cum Twelve a fost atât de slab primit şi cum povestea din The Barry White Story e considerată de mulţi o glumă proastă, doar Trespass mai are şanse să aducă un suflu nou carierei aflate în declin a regizorului.

Veteranul regizor al Hollywood-ului  a avut câteva succese notabile în cariera sa (St. Elmo's Fire, The Lost Boys, Tigerland, Phone Booth) însă ultimii ani nu i-au mai adus decât dezamăgirea fanilor şi dispreţul criticilor. Una din încercările cu care vrea să revină în atenţia publicului este şi noul proiect, The Barry White Story. Crezi ca va reuşi?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Kriss_Kringle pe 17 septembrie 2010 21:18
FAIL!
rizea.alex70 pe 19 septembrie 2010 13:06
Nu stiu..,ramane de vazut.Oricum a ajuns la final de cariera...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells