Jennifer Lopez, cea mai influentă vedetă

de Cristina Grigore în 18 Mai 2012
Jennifer Lopez, cea mai influentă vedetă

Revenirea pe scenă şi în topurile muzicale i-a revitalizat în ultima vreme lui Jennifer Lopez cariera în asemenea măsură, încât, graţie şi multiplelor apariţii în revistele glossy, dar şi sumelor mari de bani câştigate, a fost numită de revista Forbes Cea mai influentă vedetă din lume.

Topul a fost publicat ieri şi a inclus, ca de fiecare dată, actori, personalităţi TV, fotomodele, atleţi, scriitori, muzicieni şi comedianţi. Criteriile de evaluare s-au referit la sumele de bani câştigate în ultimul an, expunerea în presa scrisă şi online, dar şi la numărul fanilor de pe Twitter şi Facebook ai acestora.

Pe locul doi în top s-a clasat Oprah Winfrey, în ciuda faptului că sumele încasate de ea în ultimul an -  de 165 de milioane de dolari – au depăşit veniturile lui Lopez, de 52 de milioane. Justin Bieber, Rihanna şi Lady Gaga completează primele cinci poziţii ale clasamentului, în vreme ce Tom Cruise şi Steven Spielberg se află pe poziţiile 9 şi 10 ale topului.

Printre alţi actori şi cineaşti „influenţi” se află şi Michael Bay, pe locul 34, urmat de George Lucas, pe 35 şi Jerry Bruckheimer, pe 39. Angelina Jolie se află pe 13, locul 22 revenindu-i lui Jennifer Aniston, pe 28 clasându-se Brad Pitt.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 18 mai 2012 12:01
Nu inteleg ce o face asa de influenta..... cum sa o compari cu Oprah??
xerses pe 18 mai 2012 14:16
Si pe mine ma surprinde clasarea ei in acest top....
xerses pe 18 mai 2012 22:12
Chiar e surprinzator acest top.Daca insa se tine cont de cine voteaza pe Twitter sau face-book....
Crist11 pe 19 mai 2012 14:46
D-asta sunt numai filmele proaste în ziua de azi, se urmăreşte mai mult veniturile unui actor, pentru că, dacă el vine şi îţi spune că se fute în scena aia pentru 20 milioane de dolari, păi dacă e Jennifer Lopez nu scapi fără 20mil că are înfluenţă însă dacă o iei pe Kim Kur mare, faci scena şi cu 1milioane de dolari să nu zic mai puţin, dar nu are aceeaşi influenţă ca cea a lui Jei BLOW.
Influenţă? Singurul lucru bun care îl face pe planeta asta este să ia mulţi bani, lucru bun pentru ea.

Yesup pe 19 mai 2012 22:12
m-am cam saturat sa aud numai stiri despre ea
Vorador pe 20 mai 2012 23:45
Influenteaza populatia spre prostie si depravare umana.
alex_il_fenomeno pe 6 iunie 2012 15:35
este influenta , dar nu cred ca cea mai cea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells