Jane Fonda revine in forta

30 Iul 2005
Jane Fonda revine in forta
Aveti ocazia sa o revedeti pe legendara actrita Jane Fonda (foto) in filmul recent lansat si la noi, Monster-in-Law / Soacra mea e o scorpie, dar ce nu stiti inca este faptul ca, dupa multi ani de absenta de pe marile ecrane, lui Jane Fonda i-a revenit pofta de actorie.
Astfel, ea a fost de acord sa joace in sequel-ul anuntat recent la filmul 9 to 5. Actrita a declarat: „Mi-ar face mare placere. Ar trebui sa-i spuna 24/7. Ne-am dori sa facem remake-ul, dar n-am reusit inca sa gasim un scenariu care sa ne multumeasca. Ar fi foarte amuzant sa vedem ce s-a intamplat cu personajele acestea dupa 30 de ani.”
Dolly Parton, care a jucat si ea in filmul original, a declarat: „Le-am spus sa se apuce de munca pana nu vor fi nevoiti sa-i cheme pe "bunul, raul si uratul" pentru ca varsta incepe sa-si spuna cuvantul!”
Lily Tomlin, co-star in 9 to 5 a adaugat: „Cred ca sunt multe sanse ca acest film sa fie facut. Pe mine nu m-ar deranja.”
In filmul original au jucat Jane Fonda, Dolly Parton si Lily Tomlin ca asistente de productie care isi detroneaza seful sovin si-i preiau afacerea peste noapte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells