În noul său film, Arnold Schwarzenegger va fi „un fel de înger”

de Cristina Grigore în 30 Dec 2011
În noul său film, Arnold Schwarzenegger va fi „un fel de înger”

Arnold Schwarzenegger a încheiat filmările la Last Stand, unde joacă rolul unui şerif hotărât să ţină piept liderului unui cartel de droguri şi se pregăteşte acum pentru Black Sands, un thriller SF de acţiune care a primit acum un titlu nou, scrie Deadline.

Pelicula se va numi Black Sunday şi-l va avea pe actor în rolul unui personaj singuratic care porneşte un război împotriva unui nemilos fabricat de arme şi a cortegiului său. Un sinopsis al filmului nu a fost încă lansat, însă se pare că filmul va avea o latură supranaturală în vena lui Constantine, în timp ce scenele de acţiune vor aduce cu cele din Commando.

„Sunt un fel de înger în film”, a dezvăluit actorul fanilor pe thearnoldfans.com. „Dar nu pot da mai mult detalii în acest moment”, a spus starul de 64 de ani.

Schwarzenegger va putea fi văzut anul viitor în The Expendables 2, alături de (printre alţii) Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Bruce Willis sau Jean-Claude Van Damme.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 30 decembrie 2011 11:45
I-am simţit lipsa lui Arnold pe marele ecran şi abia aştept filmele cu el. Nu sunt unul dintre fanii lui înrăiţi, dar ce-i al lui este al lui. A devenit unul dintre simbolurile cinematografiei. Părerea mea.
Crist11 pe 30 decembrie 2011 11:50
Pacat ca, cariera lui s-a incheiat, acum stau cu sufletul la gura sa nu dea gres.
Bayard pe 30 decembrie 2011 17:30
Of Doamne, el este la varsta de bunic si inca face filme gen Commando.... nu inteleg chestia asta, pentru ca a jucat si in alte tipuri de filme in tinere, de exemplu in multe comedii....
SakuraBlack90 pe 30 decembrie 2011 18:44
Oh crap ! Not again ! Bine ca ne-a lasat Apocalipsa din 2012 , dupa ce a ruinat-o pe cea din 99.
Nemilosul fabricant de arme nu este tot el " Unchiul Sam "?

alex_il_fenomeno pe 5 ianuarie 2012 19:07
chiar as vrea sa o vad si p-asta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells