In martie, urmareste Hollywood Blockbusters pe Hallmark

24 Feb 2009
In martie, urmareste Hollywood Blockbusters pe Hallmark

In fiecare sambata, intre 7 si 28 martie, de la 22:00, Hallmark Channel te invita la spectacol in stil hollywoodian.

Hallmark le deschide astfel telespectatorilor o fereastra catre lumea divertismentului de pe noul canal de filme, Universal Channel - un mix de Blockbustere si seriale americane premiate in intreaga lume, intr-o paleta larga de genuri, printre care comedie, actiune si thrillere.

Cele 4 Hollywood Blockbusters sunt titluri selectate de Hallmark pentru distributia de elita si regizorii de
exceptie:

7 martie: Evita (Evita)
Madonna joaca rolul emblematicei lidere a Argentinei, Eva Peron, intr-un film muzical premiat cu Oscar, in regia lui Alan Parker. Evita este povestea adevarata de viata a Evei Peron (Madonna), care a reusit sa se ridice deasupra saraciei din copilarie si a trecutului scandalos, dobandind o avere de neimaginat si celebritate. in ciuda controverselor generalizate, pasiunea ei a schimbat o natiune pentru totdeauna.
Regizor: Alan Parker
Distributie: Madonna, Antonio Banderas
Premiul Oscar pentru Cea mai buna muzica originala

14 martie: Parfum de femeie (Scent of a Woman)
Dornic sa castige niste bani pentru a-si vedea familia de Craciun, Charlie Simms accepta sa aiba grija de un fost colonel, orb si plin de amaraciune Adoratul star de cinema, Al Pacino, a castigat un premiu Oscar binemeritat pentru interpretarea sa energica a unui pretios ofiter al armatei, acum pensionat, care si-a pierdut vederea, dar nu si pasiunea pentru viata. Chris O'Donnell joaca rolul unui student de colegiu, care se angajeaza ca supraveghetor al iconoclastilor orbi. Invata relativ repede, dar mai are multe de vazut si de trait. Acest film cu succes la critica te va captiva si, in acelasi timp, iti va redeschide pofta de viata. in rol principal este si Phillip Seymour Hoffman, de asemenea premiat de Academie.
Regizor: Martin Brest
Distributie: Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar, Phillip Seymour Hoffman
Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor (Al Pacino)

21 martie: Legea pamantului (Cider House Rules)
Tobey Maguire joaca rolul unui copil care paraseste orfelinatul si pe barbatul care l-a crescut ca pe fiul sau, pornind in aventura cu un cuplu tanar. Homer este un orfan din St. Cloud, Maine. Nu a fost niciodata adoptat, devenind, cu timpul, preferatul directorului orfelinatului, Dr. Larch, care ii impartaseste toate cunostintele sale medicale. Homer devine un doctor talentat, desi nelicentiat. Dar Homer tanjeste dupa o viata proprie in afara orfelinatului. intr-o zi, Wally viziteaza orfelinatul impreuna cu sotia sa insarcinata, Candy, iar Dr. Larch ii provoaca avortul - in siguranta, din punct de vedere medical, dar illegal. Homer pleaca impreuna cu cei doi pentru a lucra in livada de meri a familiei lui Wally.
La scurt timp, Wally pleaca la razboi, lasandu-I pe Homer si Candy singuri. Ce va invata Homer despre viata si dragoste in casa cu cidru? Ce se va intampla cu planurile pe care Dr. Larch le facuse pentru el?
Regizor: Lasse Hallstrom
Distributie: Tobey Maguire, Charlize Theron, Delroy Lindo, Paul Rudd, Michael Caine
Premii Oscar obtinute:
- Cel mai bun actor intr-un rol secundar (Michael Caine)
- Cel mai bun scenariu scris dupa un material (John Irving)

28 martie: Toti spun: te iubesc (Everyone Says I Love You)
Drew Barrymore, Goldie Hawn, Edward Norton, Natalie Portman, Julia Roberts, Tim Roth si Woody Allen Holden si Skylar sunt indragostiti. Skylar locuieste impreuna cu familia sa numeroasa in Manhattan. Relatia lor se rupe cand mama lui Skylar ii face cunostinta acesteia cu un fost detinut, Charles Ferry.
Regizor: Woody Allen
Distributie: Drew Barrymore, Goldie Hawn, Edward Norton, Natalie Portman, Julia Roberts, Tim Roth si Woody Allen 
Nominalizat la Golden Globe pentru "Cel mai bun film".

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells