Imagini de la premiera Harry Potter 6 de la Londra

de Răzvan Boboc în 9 Iul 2009
Imagini de la premiera Harry Potter 6 de la Londra

O mulţime de staruri s-au adunat marţi seară la Londra pentru a participa la premiera londoneză a filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince. În jur de 3000 de fani au venit să îşi vadă idolii, conform Dailymail.co.uk.

Emma Watson a făcut senzaţie cu look-ul ei şi cu rochia pe care a ales să o poarte în seara de gală.

Daniel Radcliffe şi Rupert Grint au venit puşi la patru ace şi nu s-au temut de ploaia care pusese stăpânire pe Leicester Square.

La eveniment a participat şi scriitoarea J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter.

Foto: Dailymail.co.uk

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lucian333 pe 9 iulie 2009 10:58
Banuiesc ca filmul o sa fie ca vremea :)).
AeroX pe 9 iulie 2009 11:27
@lucian333
pai si la filmul precedent tot asa a fost vremea.....oare prevestea succesul nu foarte reusit al filmului?
oricum la aia ploua tot timpul.....
ramane sa-l vedem si pe acesta...cand va fi lansat si la noi....
filmul va fi oricum ca vremea....ba chiar mai rau.....dar zic intr-un sens bun......

davidvila pe 9 iulie 2009 11:59
intai apare la chineji dupaia la noi
Lucian333 pe 9 iulie 2009 13:01
@AeroX - din principiu nu vorbesc cu fanii HP, nu o lua personal.
Blood Lover pe 9 iulie 2009 14:23
Raportez greseala:)).Tipa blonda e de fapt Evanna Lynch,nu Bonnie Wright.Presupun ca articolul nu e scris de un fan H.P,nu`i asa?
hepilica pe 9 iulie 2009 15:02
Ce calumea este sa-l vezi pe actorul care-l joaca pe Snape! :)) L-am mai vazut eu in Sweeney Todd, dar acolo nu zambea ca aici! =)) Snape sa zambeasca! (cand o avea porcul motor cu reactie =)) )
hepilica pe 9 iulie 2009 15:04
Vedeti ca tipa aia blonda este Evanna Lynch, nu Bonnie Wright. Aia este mai roscata si mai frumoasa! Nu stiu de ce Evanna se macheaza asa strident ca nu-i sta bine. Arata mult mai bine cand o joaca pe Luna. Oricum cel mai bine arata Helena Bonham Carter! :)) (nu glumesc)
Lucian333 pe 9 iulie 2009 15:06
pt Aerox.
Spuneam din principiu pentru ca nu as putea sa-mi exprim atat de liber greata provocata de ideea ca in spatele unei serii de 7 bucati de hartie igienica o persoana a ajuns sa castige atatia bani maniPULAnd (scuzati obscenitatea cuvantului) o masa asa mare de oameni (sau ce-or fi ei) facandu-i sa creada in magie. O consider ca o poveste tiganeasca ecranizata si doar atat care insa are foarte multi admiratori. Este povestea tipica de ,,geek" din vietile patetice ale multora cu apucaturi de pubertate intarziata si care se refugiaza in povesti.Sunt curios sa vad cati dintre cei care se simt in aceasta categorie o sa-mi aduca contraargumente :) Este doar o parere :) Acum nu vreau sa fiu principalul contestatar al filmului dar daca s-ar face un fan club de genul asta, m-as inscrie ;).

A da,
In stilul unui adolescent confuz am sa zic ca nu toata lumea trebuie sa fie fan HP.

Petra pe 9 iulie 2009 15:31
Uite ca si eu sunt printre cei care se simt in aceasta categorie.
Asa zisele "7 bucati de hartie igienica " i-au adus milioane de dolari in buzunarele autoarei,si nu numai.
E doar distractie,ne impartaseste viziunea ei despre magie.
Cum spunea si Aerox,cartea a vrajit pe toata lumea...
Dar cum tie nu iti plac comediile,filmele fantasy,nu stiu zau ce urmaresti tu...
Si iarta-ne daca nu iti impartasim umila parere...

Alexander Solis pe 9 iulie 2009 16:05
atatea argumente,atatea pareri atata ,,scadal'' pe scurt sustin parerea lu luci dar mai pe scurt:D ,,HP e pt copii care se izoleaza in povesti si toate alea dar cand o sa iasa afara o sa fie loviti rau de realitate''
Respect si bafta in continuare!

Lucian333 pe 9 iulie 2009 16:21
pt Petra.
Din ce stiu eu, i-au adus peste 1.3 MILIARDE de dolari (filme + carti + tot felul de mizerii pt ,,micii magicieni") si asta mi se pare extrem de anormal intr-o lume la fel de ,,normala"

AeroX pe 9 iulie 2009 16:38
@Lucian333

ALO!!! NU JUDECA CE NU CUNOSTI!

"7 bucati de hartie igienica"? wow....
esti mult prea jignitor
"in spatele unei serii de 7 bucati de hartie igienica o persoana a ajuns sa castige atatia bani maniPULAnd (scuzati obscenitatea cuvantului) o masa asa mare de oameni (sau ce-or fi ei) facandu-i sa creada in magie."

"oameni sau ce-ori fi ei"??????? la cum ne-ai jignit......te-oi crede tu om? >:-P


Esti ridicol! Din comentariul tau am tras concluzia ca n-ai nici cel mai mic habar despre lumea Harry Potter. Tu crezi ca autoarea aia care e asa bogata de o da banii afara din casa pe fereastra......a scris cartile cu scopul de a ne face pe noi cititorii sa credem in magie? Nici nu se rezuma cartile la asta....HABAR N-AI!
Nu stiu ce sa mai zic......dar la felul in care te exprimi.....parca ai fi ofticat pur si simplu pentru faptul ca exista acest Harry Potter care ne-a vrajit multora.....de fapt la prea multi..... mintea de "copii tembeli"? Pff...or tu nu poti intelege de ce? te intrebi ceva de genul: "ce drq i-a apucat pe astia cu harry potter?"

nu toata lumea trebuie sa fie fan HP, dar nici restul anti-HP.......mai bine neutri.
Tu dispretuiesti ceva fara motive....argumente......vii asa direct si scuipi venin.....
Daca tu te crezi mai destept din cauza asta......pai iti spun eu un lucru: Nu e nimeni suficient de destept(adica tu) ca sa-i demonstreze unui prost(in cazul de fata eu si ceilalti fani) ca e prost.
Si eu ti-am vorbit "cu frumosul" oarecum....nu trebuia sa raspunzi asa agresiv....ar fi fost totusi mai polticos din partea ta sa nu fi vorbit deloc cu mine "din principiu".

Iar tu Alexander Solis ce mai vrei?:P ......vezi sa nu te loveasca realitatea chiar pe tine prea rau intr-o zi, macar noi astia care am citit HP deja stim ce sa facem daca ne va lovi, suntem mai pregatiti decat voi ceilalti. si neg tot ce ai zis tu, nici tu habar n-ai despre ce vorbesti.....e doar opinia ta personala care ti-ai format-o singur in timp.
Vorbiti toti aiurea....pe ce ca nu stiti nimic! dar totusi...... respect si bafta!:-P fratilor...

P.S. Voi sari intotdeauna la comentariile negative aduse la adresa acestei serii.
Iar daca ati vazut vreun film.....v-ati uitat degeaba.....n-ati inteles nimic. de carti ce sa mai zic....ar fi grav......ma abtin.
P.P.S. :Lucian333 vad ca la numere mai ai habar totusi:P la seria hp....aaa si anormal nu e nimic in averea autoarei, habar n-ai prin ce a trecut autoarea.....de unde a plecat.....si unde a ajuns...pfff....jignesti prea mult......!
Numai bine! Ramai cu opiniile tale......oricum e pacat ca esti alimentat cu atata ura impotriva HP.

Lucian333 pe 9 iulie 2009 17:08
.....:(

Vezi de ce nu discut din principiu cu fanii HP? Daca imi exprim frustrarea pentru faptul ca exista ,,universul HP", apoi trebuie sa scriu de 10 ori mai mult.
Eu sincer nici nu stiu ce reactie sa am cand vad fani ca tine, ca sar cu apelative de ,,copii tampiti" si ce-ai mai scris mai sus.
UAU!
Sesizez anumite traume.
Nu am jignit pe nimeni spunand ca exista o masa vasta de oameni cu vieti patetice, pot recunoaste ca si eu detin una :).
Totusi acum cand am inceput iar sa scriu , am realizat ca daca continui o sa ma afund si mai mult intr-o viata mai patetica asa ca ma opresc prin a spune ca tu traiesti pentru a vedea seria HP in timp ce eu traiesc pentru a ma uita la televizor la d-astia ca tine cum ajung sa se arunce de pe casa cu matura, crezand ca ei pot zbura ca idolul lor din viata . Trist , nu?
Si daca am un limbaj agresiv, nu inseamna ca am jignit pe cineva, si daca cineva s-a simtit jignit, asta nu este problema mea, asa ca nu denatura sensul adjectivelor mele.
Nu am sa-mi mai incalc principiu si n-am sa-ti mai raspund la pledoarii pentru ca nu vad sensul. Eu o sa fiu mereu anti-HP si tu o sa ramai mereu , cum vrei tu sa ramai.
Hai pa.

io pe 9 iulie 2009 17:38
io cred ca filmele din seria asta nu fac altceva decat sa ne scoata din cotidian. si-mi vine sa zambesc cand vad ca lumea se aprinde in halul asta. iar forumul asta nu cred ca e facut pentru gratulari de genul asta. iar daca doriti sa o faceti, atunci va sugerez sa va intalniti de-a binelea. daca nu, cei "anti hp", abtineti-va. nu sunt eu un fan hp, dar am gustat si filmele si cartile. si nu cred ca traiesc o viata patetica.
Lucian333 pe 9 iulie 2009 17:49
Eu cred ca nu ai personalitate si nici responsabilitate din moment ce doresti sa-ti exprimi parerea cu un user fictiv si nu cu cel pe care-l folosesti in mod normal pe site-ul asta. Banuiesc ca ai totusi un user pe siteul asta din moment ce esti atat de familiarizat cu ,,gratularile" astea. Eu nu consider aceasta sectiune ca forum :). Si eu ma amuz cand discut in contradictoriu despre orice subiect, este un semn bun ca inca gusturile difere si nu suntem inca transformati in niste robotei conformati societatii :).
AeroX pe 9 iulie 2009 18:45
@Lucian333

mda...la chestia cu 10 randuri......ai dreptate......
dar vezi ca tot n-ai inteles nimic?

"asa ca ma opresc prin a spune ca tu traiesti pentru a vedea seria HP in timp ce eu traiesc pentru a ma uita la televizor la d-astia ca tine cum ajung sa se arunce de pe casa cu matura, crezand ca ei pot zbura ca idolul lor din viata . Trist , nu?"

TRIST e faptul ca nici n-ai inteles ce am zis eu......pfff.....oare cum ar fi sa-mi dau drumul cu o matura de pe un bloc cu 8 etaje.......si sa strig UP UP UP UP!!!pana vin buuum....! frate......ce mentalitate ai.....tu chiar asa prosti ne crezi ma? eu nici n-am auzit pe la stiri pana acum vreun fanatic hp care a incercat lucrul asta....
Cartile/filmele astea au un rol moral, educativ nu unul de a ne tampi. Dar problema e ca tu nu stii despre ce e vorba.....si asta ma deranjeaza.....ca-ti impartasesti gandurile intunecate aici in zadar :D
Ai impresia ca deja parca cunosti despre ce e vorba....
Dar esti asa ingust la minte pentru ca nu accepti adevarul sau opiniile altora....sa incerci sa ne intelegi....si nu vrei sa intelegi care este realitatea cu seria hp.....tu ai propria ta opinie despre acest univers vrajitoresc.....ma omule pana nu te uiti macar la primele 2-3 filme atent.....n-o sa intelegi niciodata despre ce e vorba......si daca tot n-ai intelege.....e grav :|

si gata asta e ultimul meu mesaj pentru tine.....n-o sa te mai deranjez niciodata......dar as fi enorm de multumit daca ai inceta sa vezi lumea HP din perspectiva din care o vezi acum.

AeroX pe 9 iulie 2009 20:01
@Paul

De acord ;). Scriitoarea J.K.R. este geniala! A creat un univers fantastic nemaintalnit!
Stim noi unii prea bine de ce ne place acest univers, ba chiar tu ai si mentionat ceva.
Nu stiu daca se merita sa te obosesti/consumi pentru Lucian333 :(
Eu am incercat...dar daca e incapatanat.....ce sa-i faci.....treaba lui. Nu e obligat sa-i placa, dar e chestia ca detesta ceva ce nu cunoaste.

doinarac pe 9 iulie 2009 20:09
Am citit in "Adevarul" ca in Europa premiera este pe 15 iulie, inclusiv Romania , iar 2 zile mai tirziu IN SUA si Japonia.
Care este realitatea, 24 iulie cum scrie pe site-ul concursurilor Cinemagia sau 15 iulie?
Romania : ce orase insemnand de fapt?

sara pe 9 iulie 2009 20:11
pt. toti.....
Sunteti geniali........
Mai ales comentariile in care Lucian333 si-a scris parerea si AeroX a 'ripostat' spuselor lui.......
Pe bune ....fanii seriei HP nu ar trebui sa se simta oarecum 'jigniti' de opiniile celor carora nu le place ... bineinteles..daca nu iti place acorzi prea putina importanta ...dar poate critica asa de drastic deoarece au vazut filmele (sau macar unul dintre ele) si lor asa li sa parut(....)..... si mie imi place HP, nu sunt un fan inrait dar apreciez filmele si chiar m-au amuzat spusele celor care au criticat filmul (filmele) Asta nu ar trebui sa supere pe nimeni.....fiecare cu parerea lui.... Oricum descrierile erau foarte amuzante... si rasplata pe masura (un conflict care denota ca fiecare are parerile proprii, umor.....)
Comentariile de la articolul asta sunt cele mai tari....nu numai niste prostii(cum se intampla la alte topuri)
FOARTE TARE.........(iar chestia cu '7 bucati de hartie igienica'.....memorabila...=)))))
Daca mai comentati articole sigur mai intru pe site!;)
PEACE!

angesa pe 9 iulie 2009 20:14
Mi-ar fi placut sa fiu si eu la londra, la premiera, cu toata ploaia, poate luam si eu un autograf.... Vise, vise, vise
Oricum de abia astept sa apara si in cinematografele noastre si aici NU ma refer la Bucuresti , in care oricum apare din start...

Paul pe 9 iulie 2009 20:28
@sara Din partea mea fiecare poate sa aiba parerea lui despre film/carte si sa zica ce doreste, numai ca este o diferenta intre a critica un film sau a spune ca toti cei care urmaresc cu placere acel film sunt tampiti deprimati care au pierdut contactul cu realitatea.
@doinarac
Premiera in Romania este oficial pe data de 24 dupa cum este afisat si pe imdb dar s-a mai intamplat sa fie si avanpremiere. Daca nu ma insel la Hangover am fost la cinema si era in avampremiera asa ca l-am vazut cu 2-3 zile mai devreme decat data oficiala de pe imdb.

Lucian333 pe 9 iulie 2009 20:44
Salut Paul,

Foarte pertinent comentariul tau si am sa-ti raspund cu placere la cateva dintre punctele prezentate de tine, in masura in care desigur am sa aduc cateva completari la parerea care am incercat s-o prezint intr-un mod mai ,,socant''.
Sunt constient ca toti avem parte de o doza mai mica sau mai mare de evenimente tragice in viata noastra insa am sa-mi prezint comentariul intr-o maniera mai pozitiva :).
Nu am nimic cu persoanele care se uita din curiozitate la astfel de filme pentru a-si omori din timpul liber insa am o oarecare retinere in a accepta ca exista fani inraiti HP, care-si dedica intreg stilul de a trai unor astfel de filme si se refugiaza intr-o pozitie defensiva in viata, crezand ca povestile si basmele de genul asta sunt singurele lucruri pentru care merita sa traiasca.
La noi in tara fenomenul nu este atat de evident insa in alte tari, cum este si Marea Britanie, dupa cum vezi si in articol, sunt oameni dispusi sa stea in ploaie si frig pentru a participa la o premiera a unui film pe care-l asteapta de X ani, pentru ce?
O sa-mi vina greu sa inteleg de ce oamenii aleg calea usoara, se refugiaza in ei, nu reactioneaza cand sunt manipulati, inrobiti sau umiliti dar reactioneaza la prezentarea unui astfel de film care nu-ti aduce nimic bun in viata in afara de o speranta ca poate totusi exista magie , ca poate totusi binele invinge intotdeauna, ca poate si eu sunt un mic harry, ca poate exista viata dupa moarte si tot felul de fantezi duse la extrem preluate din filme cu scenarii poate mai solide decat astea.
Povestea asta a HP-ului o sa aiba un sfarsit dupa care ,,fanii'' o sa traga linie si o sa se intrebe, ce le-a adus nou seria HP, cu ce le-a schimbat viata aceasta poveste, ce au invatat din toata povestea asta? Ca zboara unul pe o matura, ca bea unu nu stiu ce licoare si se face soarece, ca se uita intr-o oglinda si ca se vede pe el mai nu stiu cum.
O sa se intrebe fanul de ce daca citeste o combinatie de silabe dintr-o carte nu poate sa-l transforme pe taicasu' intr-un inorog, dintr-un betiv notoriu, ca daca pocneste din palme nu poate sa readuca o ruda decedata la viata, ca de ce nu poate sa clipeasca din ochi si sa se trezeasca departe de casa mizera in care traieste de 30 de ani cu o sotie imobilizata intr-un scaun cu rotile? Nu, nu o sa realizeze ca toata viata s-a uitat la filme care i-au vandut vise ieftine si nu o sa constientizeze ca putea sa-si foloseasca resursele pentru a gandi singur si de a judeca dupa bunul plac. (din punctul meu de vedere invata mai mult de la seria Rambo, cand unul trage in stanga si-n dreapta in tot ce misca).
O sa se resemneze acel fan cand o sa ajunga la 67 de ani ca a trait o minciuna de viata si ca biletul castigator la loto nu l-a nimerit in 2343 de saptamani consecutive, o sa se resemneze ca nu a mai reusit sa-si plateasca creditul pentru ,,prima casa'' dupa 45 de ani de munca si o sa se resemneze cu gandul ca este prea prost acum sa-i explice nepotului de 5 ani ce este o pila electrica sau cum se face ca universul este format din 75 % energie neagra , 21% materie neagra si doar 4% ceea ce numim noi astazi protonii, neutronii si electronii.
Nu cred ca o sa-si puna intrebarile astea fanul HP, poate o sa se resemneze ca au fost doar 7 episoade din ceea ce parea sa fie refugiul lui fata de viata reala in care nevasta/sotul a fost un incult//o inculta si ca nu a putut sa mearga in concediu, toata viata, decat pana la padurea de la marginea orasului sa bea un mic si sa manance o bere (greseala voita)
Este irelevant sa incerc sa-ti spun ce filme am vazut la viata mea pentru ca nu le mai stiu numarul insa te asigur ca au facut parte din toate domeniile.
Ups , cred ca am gresit ,,forumul''
Scuze.

As putea sa fiu simpatic si sa intreb fanii HP ce le-a placut la serie inainte ca ei sa ma intrebe ce nu-mi place la HP-uri? ( si nu ma refer la hewlet packard )
Daaaaar nu am sa fac asta.

Vizionare placuta.

AeroX pe 9 iulie 2009 21:19
wow.....deci Lucian333 te admir pentru cat ai scris.......:-o trebuie sa-ti mai adresez ceva.....e inevitabil.....

Intelege ca in Marea Britanie ploua foarte des......daca nu chiar tot timpul ai impresia ca ploua.....oamenii de acolo tin umbrela dupa ei cum tinem noi romanii in mod obisnuit un ceas dupa noi(de mana, sautel. mobil).
deci ploaia nu e un impediment pentru englezi, sunt obisnuiti. Si sa mai iasa in ploaie de placere.....nu se ivesc des asemenea sanse....si ploaia nu e neaparat un lucru rau...si tocmai ca e admirabil.....ca unii infrunta ploaia pentru asa ceva.

pe scurt:

"DREAMS ARE MORE PRECIOUS THAN GOLD"(referitor la 60% din continutul tau)

apropo......HP(Hewlett-Packard) e brandul meu preferat :P.....poate e coincidenta....

oricum mai amice, intelege ca tu deocamdata ce ne zici noua nu este adevarul!
O minte sanatoasa nu se poate corupe cu HP....
Tu nu cunosti adevarata realitate(actiunea,aventurile) din aceasta serie.....si intelege naibii in primul rand ca nu sunt vrajile si alte chestii imposibile si dragute din filme/carti care ne fascineaza!!! nu astea ne atrag! sunt multe alte filme si carti care prezinta tot felul de minunatii d-astea.....mai ales pentru admiratorii magiei.
Sunt alte lucruri pe care Paul a incercat oarecum sa ti le descrie putin.Sa-ti spunem noi ce ne place la HP-uri? pai aoleu.....tu vrei sa pice site-ul cinemagia la incarcarea paginii asteia? E mult de zis......si fiecare vede ceva special.....daca esti curios ......go and see for yourself!
In Harry Potter nu e totul despre vrajitorii......e doar o lume in care traiesc personajele.....nu la vraji se rezuma totul......mai ca as zice deloc.....
si inca un citat din prima carte Harry Potter: "IT DOES NOT DO TO DWELL ON DREAMS, AND FORGET TO LIVE!" pana si din aceste carti suntem informati sa stim sa facem distinctia intre vise si realitate....

alcatel pe 10 iulie 2009 08:49
am citit cartile si am vazut filmele ...sunt extraordinare (pt cei care le inteleg desigur)
AeroX a exprimat foarte bine ce inseamna hp...
P.S:Emma e imbracata intradevar elegant....
Respect tuturor....

Vali pe 10 iulie 2009 10:27
Ala spune ca-i place
Ala spune ca nu-i place
Vine altu spune ca-i place
Vine altu incepe si injura din frustrare...
Vina altu injura si el sa se dea zmeu...
Pentru harry poter? :))

hepilica pe 10 iulie 2009 11:02
thrue vali, true!
AeroX pe 10 iulie 2009 11:44
@heplica

crezi ca as putea sa vad premiera din Londra toata....pe un site....nu doar 2 min....?
am incercat sa caut dar n-am mai gasit.....putea fi urmarita doar live?

@ Vali
mda......pentru Harry Potter :P
Respect!

- - - - - - - -ceilalti care au impresia ca ei traiesc realitatea cum trebuie.....
azi nu sunt intr-un mood prea bun
@ Suraj
Du-te si interneaza-te la ospiciu......la neurologie......etc pana nu e prea tarziu
sper ca adminii de pe cinemagia sa faca pe viitor un "sistem anti-injuraturi"

@Lucian333

Salut si tie:P iti meriti complimentele primite de la Io, si probabil ale lui Suraj pentru tine nu pentru mine. N-ai tu habar cat ne-ai jignit pe noi. Si tie ti-as face recomandare la un psiholog, mai ai oricum putin pana la psihiatru......dar zic asta nu pentru ce ai zis despre HP, am mai tras niste concluzii din comentariile tale, ce fel de om esti.........intr-un fel e bine cand scrii mult.......poti cunoaste oamenii si prin scris.......deci chiar tu ai probleme cu realitatea......

Lucian333 pe 10 iulie 2009 12:14
Whatever :)
AeroX pe 10 iulie 2009 12:16
se pare ca a disparut comentariul lui Suraj, dupa ce l-am raportat ca abuz ;)).....e buna si chestia asta cu abuzul......daca injura cineva......raportezi si pac-pac in max 10 min a disparut
Twiblack pe 10 iulie 2009 12:49
`Lucian333 ...seria de carti HP nu sunt doar hartie igienica...sunt imaginatia unei persoane, o poveste...dar presupun prin absurd ca nu ai citit o carte la viata ta sa intelegi contextul, inseamna ca si J.R.R.Tolkien era un tacnit, care nu a facut nimik pt literatura fantastica decat sa manipuleze o masa foarte mare de oameni care au citit cartile, au vizionat filmele etc...incearca sa intelegi ce este fantasticul si apoi da`ti cu parerea...cand o sa realizezi si u in viata ta nesemnificata ce au realizat acesti doi autori ...atunci poti sa spui ca e doar hartie igienica ( poate nici atunci )...u dute si urmareste inca un disaster movie si lasa`ne sa ne continuam ora de defense againts dark magic ;) ok ...sweet dreams
Lucian333 pe 10 iulie 2009 13:07
Am realizat in viata mea nesemnificativa ce au realizat acesti doi autori, acum pot sa spun ca este doar hartie igienica?
sara pe 10 iulie 2009 15:32
@toti.....(almost all. All those who 'have taken' Lucian333)
Oameni buni.....nu trebe sa va suparati sau sa va simtiti jigniti...... omu' si-a spus doar parerea....Si io ma uit la HP.... apreciez ''grandioasa opera'' da chiar nu ma supara ce a acris Lucian333.....nu stiu de ce m-as supara....toti sariti asa de parca v-ar fii amenintat cu moartea, s-ar fi luat de familie....(doamne fereste!) Probabil ca v-ati implicat emotional prea mult.....De ce nu priviti partea buna...cum ar fii...descrierile pline de umor.....(zic eu)......si totusi sunt si eu fan :))
By the way.......*Cum pot sa-mi fac un user?:D

anca_luna pe 10 iulie 2009 15:44
E interesant cate opinii a generat articolul! Multe ......lasa de dorit
Ce nu mi place , modul in care sunt exprimate unele opinii! De obicei cand fiecare isi expune argumentele, daca e sa fie ceva constructiv, nu jigneste pe ceilalti!
Vine cu argumentele sale si si le expune civilizat!
Se presupune ca acest forum este pentru oameni cultivati, educati, civilizati!

sara pe 10 iulie 2009 15:51
@AeroX
Lui nu i se pare ca se ia cineva de el.....nu ai citit toate articolele....."Si eu ma amuz cand discut in contradictoriu despre orice subiect, este un semn bun ca inca gusturile difere si nu suntem inca transformati in niste robotei conformati societatii :) "deci......o sa mai comenteze articole care o sa-i displaca.... Si ii mai bine...cum zice si el mai sus' ...inca gusturile difere si nu suntem inca transformati in niste robotei conformati societatii ' Ar fii prea plictisitor daca toate lumea ar scrie la comentari: "a....frumos,.....scurt,....prea intunecat,..... prea lung....., s.a. ".Nu?! A...si referitor la Audi R8.....tot ce-i nemtesc(mai ales cand ii vb de masini)ii bun...
However........respect parerile tuturor.....

AeroX pe 10 iulie 2009 16:15
@ sara

si tot ce tine de carti/filme englezesti nu e bun?? doar ce-i nemtesc:P hansel si gretel? :))....

ti-a zis si Paul mai sus...o diferenta intre doar a-ti spune parerea si a insinua tot felul de lucruri oribile despre ceva ce nu stii cu ce se mananca.
nu e doar o simpla parere...tu poate asa esti de felul tau...iti place sa vezi partea comica...dar eu numai asta mai gaseam in acele comentarii....umor....eu n-am petrecut vreo 7 ani pe harry potter cum se zice? "am crescut" cu harry potter ...n-am petrecut atata timp degeaba...ca intr-un anumit moment sa-mi poata spuna mie cineva ca aceasta serie e doar o carpitura....o colectie de suluri de hartie igienica....si eu sa ma amuz de ce zice....ma amuz daca nu exagereaza......dar e prea de tot....hartie igienica....sunt fel si fel de indivizi care chiar ma uimesc.....judeca si pretind ceva ce nu cunosc....e absurd.....eu ma simt jignit....asta a facut baiatasul ala...a jignit ceva de care eu sunt foarte atasat.......deci implicit m-a jignit pe mine, plus ca mi-a zis ca o concluzie din toata seria ar fi ca eu as putea invata nu stiu ce magii sau sa invat sa zbor :|:|:|:|:|:| ......e chiar dureros.....ei bine am invatat cate ceva ce el n-ar invata nici in 40 de ani de viata. Dar chiar ce varsta are? 22!?!?!?! chiar pare foarte imatur....dupa comentariile alea...n-ar depasi 14 ani.

iar daca tine de gusturi.....pai treaba sta asa: daca nu-ti place, IGNORA!....e inutil sa comentezi aiurea sa se mai ia si altii de tine...el asta a facut...trebuia sa se astepte ca someone will fight back....

si gata e timpul sa incheiem cu aceste comentarii de prisos.....si asa articolul nu mai apare pe prima pagina....deci e aproape ca si mort =)):))=))

Un cont pe cinemagia se face destul de simplu....o sa gasesti tu....vezi ca o sa primesti mail sa-ti activezi contul;)

sara pe 10 iulie 2009 20:12
M-am referit la Audi R8 cand am zis ca ii bun....in generall masinile nemtesti is bune.....pe langa altele,......n-am mentionat nicaieri ca filmele sau cartile sau tot ce e produs in Anglia respectiv UK nu e bun....Ai inteles gresit....de unde scoti tu hansel si gretel?m-am referit strict la masini!.....am pomenit eu ceva de Anglia in articol........??????
Oricum asta o fost cea mai tare discutie la care am participat.......
Din scrisele voastre pareti ok!

AeroX pe 10 iulie 2009 21:51
A...si referitor la Audi R8.....tot ce-i nemtesc(mai ales cand ii vb de masini)ii bun...

pai ai zis ca orice lucru nemtesc e bun.........si chiar e........mda....oricum e posibil sa fi inteles si eu ca si cum ar fi "cel mai bun"........d-aia am sarit cu literatura/filmele englezilor.

Cheers!!! si sa-ti faci cont :)

aacbluesky pe 10 iulie 2009 22:33
pana la urma e o carte care a fascinat multa lume ...foarte multa ...si probabil nu toti fanii hp sunt nebuni fiindca adora cartea/filmul ..sunt prea multi ca sa aiba toti o problema mintala ..ideea e ca autoarea a avut un moment de genialitatea cand a creat universul hp si trebuie respectata pentru asta...nu sunt prea multe persoane q astfel de viziuni...cartile hp fie ca sunt plagiat(cum se zicea intr-un timp) fie ca nu ,au ceva special ...
Ps: nu sunt fan hp desi am citit cartile si am vazut filmele, sunt neutra ,dar asta nu inseamna k trebuie sa ii jignesc ca sa imi impun punctul de vedere.

free_spirit pe 10 iulie 2009 23:22
bani, bani si iar bani...noi ``ne certam `` aici...iar ei se imbogatesc
blood.lover pe 16 iulie 2009 22:05
@lucian333:Chiar ai o problema mare cu HP.Ti-am urmarit comentariile si am ajuns la concluzia asta:fanii Hp pentru tine sunt redusi mintal,handicapati,cu probleme psihice,care vor sa creada intr-un alt univers,cand de fapt,din puntul tau de vedere,acesta nu ar exista.Si eu sunt fana Harry Potter.Cartile NU ne imbolnavesc mental,ci ne fac sa ne dam seama ca viatza nu e atat de roz,cum crezi tu.Aventurile micului vrajitor nu fac pe nimeni sa astepte in august sa soseasca scrisoarea de la Hogwarts.Nu.Din contra,scriitoarea transmite clar trairile lui care nu sunt foarte fericite,dar continuand sa lupte ajunge sa-si invinga temerile.E grotesc sa arunci asa cu parerile si sa ranesti multi fani care te iau in serios.
AeroX pe 16 iulie 2009 23:24
@blood.lover

felicitari pentru comentariu......oricum lucian333(22 de ani??? si unu de 14 gandeste mai bine) n-are capacitatea de a intelege ceva atat de sofisticat pentru el.......eu m-am chinuit o groaza cu el......si tot o tinea pe a lui......
nu se merita cu astia ;)....si asa nu mai calca el pe pagina asta.....ultima data a fost pe 10 iulie......si articolul aparea pe prima pagina a site-ului....asa ca nu-l mai intereseaza......articolul e mort!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells