Harry Potter vrăjeşte cinematografele din România

de Ştefan Dobroiu în 28 Iul 2009
Harry Potter vrăjeşte cinematografele din România

Gata, Harry Potter învârte din baghetă şi se alege praful de supremaţia lui Ice Age: Dawn of the Dinosaurs. Harry Potter şi Prinţul Semipur a avut 26.170 spectatori în weekend-ul premierei, inclusiv în cele două zile de avanpremieră. Unul dintre cele mai bune debuturi ale anului îi asigură lui HP6 (citeşte o cronică aici) locul întâi în box-office-ul săptămânii, locul al doilea fiind ocupat de mega-vizionatul Ice Age 3. Animaţia a avut în patru săptămâni nu mai puţin de 246.921 spectatori, depăşind în ceea ce priveşte încasările pragul de 5 milioane de lei.

Pe locul al treilea în box-office rezistă Public Enemies, cu 3.653 spectatori în weekend şi 162.199 lei încasări. Pe locul al patrulea se află comedia The Hangover, prezent de şapte săptămâni în România. Cu 2.608 spectatori în weekend, Marea mahmureală ajunge la cifra totală de 87.354 spectatori.

Celelalte două premiere de vinerea trecută, Che: Argentinianul şi Inju - bestia din umbră, au avut 322, respectiv 190 de spectatori.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nutzu13 pe 28 iulie 2009 20:41
cat mai tine vrajeala asta?
scratee pe 28 iulie 2009 20:53
imi pare rau de banii pe care i-am dat pe bilet :| o prostie de film :D
angesa pe 28 iulie 2009 22:50
Povestea este ca filmul va avea ca spectatori in primul rand pe cei care au vazut toate seriile, pe cei ce au citit cartile si astefel vor sa vada continuarea seriei, respectiv cum a fost ecranizat al 6 lea roman HP.
Asa ca din start este asigurat un numar f. mare de spectatori.
Si la seria a 7 a cred se va intimpla la fel.

Adi pe 28 iulie 2009 23:01
@angesa
in primul rand, suna stupid "seriile", se zice "seria"....pentru ca hp e o serie de filme/carti......culmea e ca apoi ai continuat sa zici doar la singular.....seria:P....puteai sa zici in loc de serii --episoade/filme:P
in al doilea rand, filmele urmatoare vor avea succes oricum, chiar si daca sunt esecuri pentru unii, aceia fiind de regula cei care nu stiu sa aprecieze un film, si ei se cred buni regizori(acestia fiind numerosi doar in romania, ca in occident filmele au numai laude din ce am vazut pana acum si eu zic ca si le merita, si de asemea oamenii aia stiu sa urmareasca un film si nu sa se duca la baie de 3 ori, sa se uite la ceas, sa ragaie intr-una de la o sticla de cola...sa sforaie ca sunt niste blegi si nu inteleg nimic---e realitatea totusi.....).
Imi pare rau daca te-am criticat pe tine cam dur, poate ca nu trebuia poate da....oricum ideea e ca sala nu va fi plina doar de fani!

SteveG. pe 31 iulie 2009 17:52
la cinema numai grasi cu ochelari care le curg bale din gura ... cel mai prost film posibil .. pe voi fanii astia . . daca v-as prinde pe strada v-as batea cu lantu in gura
LaFox pe 2 august 2009 16:30
adi ce te agiti asa........
Aajej pe 2 august 2009 18:59
Damn, e extrem de simplu. Dacă eşti pasionat de genul ăsta de filme, te duci. Nu te obligă nimeni să mergi şi ca apoi să ai de ce să-ţi verşi frustrările aici. E doar o chestiune de gust.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells