G.I. Joe: The Rise of Cobra - number one în America

de Răzvan Boboc în 10 Aug 2009
G.I. Joe: The Rise of Cobra - number one în America

Filmul de acţiune G.I. Joe: The Rise of Cobra, cu Channing Tatum şi Sienna Miller în distribuţie, se află pe primul loc în box office-ul american, conform Box Office Mojo. Pelicula a avut în primele trei zile de la lansare încasări de 56,2 milioane de dolari.

G.I.J.O.E. provine de la iniţialele numelui unei baze militare situate în Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai cărei soldaţi au trecut cele mai dificile teste fizice şi intelectuale pentru a face parte din această echipă de elită, este să rezolve misiuni secrete peste tot pe glob.

Noul film al lui Meryl Streep, Julie & Julia, se află pe locul al doilea. Lungmetrajul a avut încasări de 20,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Julie Pare care locuieşte într-un apartament micuţ şi lucrează până la epuizare ca secretară, un job care nu duce nicăieri. Are nevoie de ceva care să distrugă monotonia din viaţa ei aşa că inventeaza un angajament greu de dus până la capăt. Ea va lua copia cărţii vechi de la mama ei, "Iniţiere în arta de a găti din 1961" şi se va apuca de gătit toate cele 524 de reţete. Pe durata unui singur an.

Porcuşorii de Guinnea, aflaţi în misiune specială, din G-Force se află pe locul al treilea. Filmul a avut încasări de 9,8 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
eugen_t pe 10 august 2009 11:46
este un film reusit dupa parerea mea...multe efecte speciale..ceva diferit de pana acum...merita sa fie number 1..momentan:p
forever_young_ pe 28 iulie 2020 23:09
actiune ...efecte ...bun pentru cei care prefera genul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells