Gerard Butler, înarmat şi periculos în Machine Gun Preacher

de Cristina Grigore în 18 Aug 2011
Gerard Butler, înarmat şi periculos în Machine Gun Preacher

Gerard Butler a încheiat recent filmările la Machine Gun Preacher, pelicula de acţiune inspirată din fapte reale a lui Marc Forster (Quantum of Solace, viitorul World War Z). Scoţianul ce te-a impresionat cu statura sa în 300 schimbă de această decorul antic cu cel al Africii secolului XX şi se angajează în luptă cu acelaşi aplomb, aşa cum sugerează posterul preluat de Empire Online.

Filmul descrie un punct de cotitură din viaţa lui Sam Childers (Butler) şi felul în care acesta a ales să lupte pentru viaţă de partea celor oprimaţi şi lipsiţi de sprijin. Fost traficant de droguri dur şi lipsit de scrupule, membru al unei găşti de motocicliști, lui Childres i se oferă ocazia de a se îmbarca într-o călătorie spirituală, aceea de a deveni un apărător al copiilor-soldaţi din Sudan, ţară africană puternic afectată de războiul civil. Şi acceptă oferta hotărât, cu arma în mână.

Alături de Butler, în film mai apar Michelle Monahan (Source Code, Kiss, Kiss, Bang, Bang) şi Michael Shannon (Boardwalk Empire, viitorul Man of Steel). Lansarea lui Machine Gun Preacher va avea loc în Statele Unite pe 18 noiembrie, filmul urmând să participe, luna următoare, în competiţia festivalului de film de la Toronto.

Ai în galerie alte două imagini din film.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 18 august 2011 09:20
Are "figura" de periculos.
Crist11 pe 18 august 2011 12:58
El va juca in filmul lui Pitt ?
OOO, abia astept !

girlprinceton pe 18 august 2011 18:17
Rolul i se potriveste.
Bayard pe 18 august 2011 19:06
Un film despre Sudan chiar nu strica.
Mirabela_Pruna pe 21 decembrie 2011 07:10
Actor exceptional!!! Mi-a placut in tot ce l-am vazut, si de data asta cred ca va face o treaba chiar mai buna decat in Beowulf si 300 la un loc! :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells