Frank Langella merge pe Wall Street

de Răzvan Boboc în 11 Aug 2009
Frank Langella merge pe Wall Street

Actorul Frank Langella, nominalizat anul acesta la Oscar pentru prestaţia din Frost/Nixon, va interpreta unul dintre rolurile principale în continuarea lungmetrajului Wall Street, din 1987, anunţă Variety. Astfel, Langella se alătură distribuţiei din care mai fac parte Shia LaBeouf şi Michael Douglas.

Langella ar urma să interpreteze rolul lui Lewis Zabel, un broker cu experienţă care este mentorul personajului interpretat de LaBeouf, un broker aflat la începutul carierei.

Sequel-ul Money Never Sleeps va fi regizat tot de Oliver Stone, iar filmările vor începe în curând.

În Wall Street, Douglas interpretează rolul unui milionar lipsit de scrupule, care recurge la orice mijloace pentru a învinge concurenţa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
chaosnecrolyte pe 11 august 2009 20:19
Stie cineva daca persnajul Bud Fox al lui Charlie Sheen va reveni in vreun fel in acest film, poate chiar sa fie mentionat macar in vreo conversatie din film ? Am fost surprins ca Martin Sheen a venit singur, fara fiul sau Charlie, la decernarea premiului AFI pentru intreaga cariera lui Michael Douglas de acum cateva saptamani...nici macar nu am auzit ca Charlie sa fi trimis macar un mesaj televizat de felicitare lui Michael pentru acest premiu, in timpu ceremoniei....oare este cumva niste "bad blood" intre cei doi actori ?
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 19:51
ma bucur pentru actor , cariera lui redevine inaltatoare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells