Eroii din Battleship

de Cinemagia în 15 Apr 2012

Battleship, o poveste despre o flotă internaţională angajată într-o luptă violentă şi intensă cu extratereştri şi ale lor arme gigantice şi aparent indestructibile, rulează deja în cinematografele româneşti, în regim de avanpremieră. 

După succesul enorm al celor două filme care au pornit de la jucării, Transformers şi G.I. Joe: The Rise of Cobra, primul joc care urma să fie transformat în film a fost Battleship.

Dincolo de cuirasatele reale ce au fostfolosite şi de distrugătoarele Aegis - cele mai puternice vase de luptă de pe planetă, detalii savuroase pentru pasionaţii de nave, Cinemagia a fost impresionată şi de curajul, intuiţia şi gândirea strategică de care au dat dovadă personajele.

Impresionați de vizitele făcute pe flota de distrugătoare ale marinei americane, ca și de timpul petrecut alături de soldații SOCOM ("Special Operations Command") din Florida, realizatorii au știut că trebuie să găsească actori apți să dea viață unor personaje asemănătoare cu soldații din viața reală, cei care, în momente cruciale, ar fi nevoiți să lupte pe viață și pe moarte.

Iată, în continuare, o prezentare a lor.

 

Afișează:
1 din 8
Locotenent Alex Hopper (Taylor Kitsch)

Un personaj care e nevoit să se maturizeze forțat, care învață disciplina la bordul unei nave de la fratele său mai mare e Alex Hopper. Hopper ajunge, practic, de la un hoț care e arestat, la un lider militar, fără să se fi gândit niciodată că o să ajungă atât de sus. El e unul dintre personajele care se transformă pe parcursul filmului, de la un pierzător, la un tânăr care suferă o pierdere, la un bărbat care devine căpitanul vasului.

Cel care îi dă viață e Taylor Kitsch, un colaborator vechi de-al regizorului Peter Berg, cu care lucrează din 2006 la apreciatul serial Friday Night Lights și sub coordonarea căruia a lucrat în rolul de neuitat al lui Gambit din X-Men Origins: Wolverine.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mym pe 16 aprilie 2012 10:15
Sincer nu e genul meu de film dar o sa ma duc sa-l vad pentru Rihanna sunt curioasa cum a jucat
zeno.marin pe 16 aprilie 2012 16:38
Filmele in care apar cantarete rasfatate care cred ca au talent (papusa de ciocolata pe nume Rihanna) trebuie sa fie foaaaarte bune. Da, da! Precis! Pe urma Taylor Kitsch... KITSCH - asta spune totul despre film, nu?...

Pana una alta, va recomand cu caldura un articol de pe un site foarte foarte amuzant, articol care va va da cateva sfaturi despre cum sa distingi un film prost fara a gusta din el:

http://www.badmovies.org/sideshows/articles/how-to-find-a-bad-movie.html

gabyyy21 pe 17 aprilie 2012 01:40
:))) Mda...chiar m-am amuzat:))
MNarcis pe 16 aprilie 2012 18:37
Daca s-a ajuns ca un film de rahat ca acesta (Battleship) sa ai aiba propria ei pagina dedicata e de rau pt ca poate insemna multe lucruri.
xerses pe 17 aprilie 2012 11:36
Este un film asteptat in principal pentru ca sunt destul de rare filmele SF.Sa vedem insa cat de convingatoare va fi povestea si transpunerea ei cinematografica.
ovibug pe 19 aprilie 2012 12:20
Contrar asteptarilor personale, e un film in care s-au investit probabil multi bani si va fi pt multi,o deceptie.Prea mult dialog,cam tot ce e actiune au bagat in trailer...slabut!.
blasteradu pe 19 aprilie 2012 13:54
Auzi la el:"tot ce e actiune au bagat in trailer"si"prea mult dialog".Mai ,ovibug, tu ai vazut filmul asta?E un film prost tocmai din cauza dialogului tampit creat de niste tampiti ,bine platiti, care se numesc din pacate `scenaristi`! Asta e buba acestui film nu din cauza ca are actiune in cantitate mica,ca la un moment dat e si actiunea mult prea multa in film pt cata poveste contine acesta!
ovibug pe 23 aprilie 2012 11:39
Cum as fi comentat daca nu l-as fi vazut? Ma asteptam la mai multa actiune,tinand cont ca sunt aceiasi care au facut si seria TRANSFORMERS si ma asteptam la ceva mai bun.
alex_il_fenomeno pe 9 mai 2012 14:59
cu siguranta merita urmarit , intrucat arata deosebit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells