„Epoca de Gheaţă 3 - Apariţia dinozaurilor” se poate viziona şi în sistem Drive in Cinema

30 Iun 2009
„Epoca de Gheaţă 3 - Apariţia dinozaurilor” se poate viziona şi în sistem Drive in Cinema

Primul cinematograf Drive In Digital din România, Băneasa Drive in Cinema, se deschide pe 1 iulie în nordul Capitalei. Românii au ocazia să vizioneze filmul „Epoca de Gheaţă 3 - Apariţia dinozaurilor”.

Băneasa Drive in Cinema este amplasat pe o suprafaţă de 25.000 mp, între Băneasa Shopping City şi IKEA. Cinematograful are o capacitate de 300 de maşini şi este deschis zilnic, pe toată perioada verii, până în octombrie. Filmul este proiectat pe suprafaţa peretelui Băneasa Shopping City, pe un ecran de 23.5 metri lungime şi 10 metri înălţime. Cinematograful foloseşte un sistem digital de proiecţie care asigură vizionarea filmelor la o înaltă calitate a imaginii. Sunetul este transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale pe care clienţii o pot recepta cu ajutorul sistemului de sonorizare al maşinii.

„Am dorit să le oferim clienţilor noştri ocazia să experimenteze senzaţia unui cinematograf drive in, cinematograf pe care mulţi îl cunosc doar din filmele americane” a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director, Băneasa Shopping City.

Cei care vizionează filmul pe 1 si 2 iulie la Băneasa Drive In Cinema primesc cadou mascote ale personajelor din film. Într-o misiune de salvare a nefericitului Sid, gaşca se aventurează într-o lume subterană misterioasă, unde dă peste dinozauri, se luptă cu flora şi fauna, are crize de furie şi se întâlneşte cu o nevăstuică, pe nume Buck, ce vânează dinozauri.

Filmul „Epoca de Gheaţă 3 - Apariţia dinozaurilor” poate fi vizionat la Băneasa Drive in Cinema zilnic, de pe 1 iulie până pe 12 iulie. Clienţii Băneasa Drive In Cinema pot viziona un film în timpul săptămânii şi două în zilele de weekend. Atât pe 3, 4 şi 5 iulie, cât şi pe 10, 11 şi 12 iulie vor rula două filme la Băneasa Drive In Cinema: „Epoca de gheaţă 3 - Apariţia Dinozaurilor” şi „Transformers - Răzbunarea celor învinşi”. Toate filmele vor fi proiectate de la ora 21.

Preţul unui bilet la film:

o    luni – joi: 15 lei
o    vineri – duminică: 20 lei
o    Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari: 10 lei
o    Avanpremieră: 20 lei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bavarezu320 pe 30 iunie 2009 18:46
hmmm interesant
Radu Totti pe 5 iulie 2009 22:20
Am fost si ii foarte tare numai ca nui de mers cu jeepurile ca trebe stat in ultimu rand

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells