Emily Blunt ar putea fi Doamna Marvel în The Avengers 2

de Cristina Grigore în 8 Oct 2012
Emily Blunt ar putea fi Doamna Marvel în The Avengers 2

Emily Blunt, pe care o poţi vedea acum în cinematografe în Looper, este una dintre actriţele avute în vizor pentru un rol în continuarea lui The Avengers, blockbusterul verii lansat de Marvel, scrie publicaţia Daily Mail.

Actriţa o mai are drept competitoare pentru rolul lui Ms. Marvel pe vedeta serialului Luther, Ruth Wilson. Cum nu există însă confirmarea studiourilor de producţie în legătură cu implicarea personajului menționat în povestea sequel-ului, informaţia, deşi preluată de mai toate publicaţiile de profil, se menţine deocamdată la stadiul de zvon.

Doamna Marvel a debutat în benzile desenate Marvel Super-Heroes ca ofiţer al Armatei Statelor Unite ale Americii cu numele de Susan Jane Danvers. După ce îl întâlneşte pe Căpitanul Marvel, este prinsă în explozia unui dispozitiv extraterestru al rasei Kree şi este rănită grav, refăcându-se apoi în mod miraculos şi descoperindu-şi abilităţi supranaturale.

În cel de-al doilea film The Avengers îşi va face apariţia şi villain-ul Thanos – legat deja de producţia lui Guardians of the Galaxy. Lansarea lui The Avengers 2 este programată pentru mai 2015.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 8 octombrie 2012 11:01
As fi curios daca o sa aiba curajul sa foloseasca acelasi costum din benzile desenate.... ma indoiesc ca Emily Blunt ar accepta sa joace un rol in care se imbraca asa de sumar :)
Nimicdinceparafi pe 8 octombrie 2012 17:20
Daca suma e corecta,se poate
intis pe 8 octombrie 2012 16:04
Waw! Una dintre actritele mele preferate! Totusi ar trebui sa se antreneze foarte mult pentru a putea sa interpreteze o Ms. Marvel credibila....
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 20:05
chiar ca ar da lovitura cu un asa rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells