Looper

(2012)

Looper: Asasin în viitor

Poster Looper Postere Looper

Sinopsis Looper

Mai mult
Looper

Călătoria în timp este ilegală și deci disponibilă numai pe piața neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp unde un ucigaș plătit - așa cum este și Joe (Joseph Gordon-Levitt) – așteaptă să lichideze ținta.

Joe câștigă bine și viața lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul și să scape de ucigaș, așa ca îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ghetie
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

Endgame Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Aurum Distribution

Distribuit in Romania de

Hollywood Multiplex Operations

Țara

SUA

Site oficial

Looper
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Looper

Weekend premieră (01.10.2012)
  • Loc 1
  • Spectatori 15.026
  • Încasări (RON) 289.533,80
Total
  • Spectatori 64.650
  • Încasări (RON) 1.126.783,47
  • Încasări (USD) 320.453,32

Părerea criticului

Pitbull pe 03 Octombrie 2012 23:51
Cum se ratează un SF de soi
"Looper" - Film cu problemă
Cum se ratează un SF de soi

*** ATENŢIE!!! Conţine spoilere! ***

Tema călătoriilor în timp e veche aproape de când SF-ul - mai exact, de la "Maşina timpului" lui Herbert George Welles, ecranizată fidel şi reuşit de George Pal în "The Time Machine" (1960), liber şi incitant de Nicholas Meyer în "Time After Time" (1979) şi indeligent dar searbăd de Simon Wells, în al doilea "The Time Machine" (2002). Altminteri, s-au mai jucat mulţi cu ea, şi în literatura SF, şi în film, speculând asupra variilor ipoteze: ba că poţi schimba prezentul, ba că nu poţi schimba prezentul, ba că-l poţi schimba da-ţi iese un prezent/viitor paralel sau divergent, ba că aşa, ba că pe dincolo... Îmi amintesc o proză în care Robert Silverberg propunea o serie de evoluţii alternative, acoperind toate variantele… citeşte

21 48
wildinthecountry pe 4 octombrie 2012 09:17
Cam mare disconcordanta dintre nota ta-5/10 si scorul de pe RT de 94 % dat de critici...
belora pe 19 decembrie 2012 00:21
haotic,confuz,cu final dezamagitor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 05 Octombrie 2012 09:45
X
Superb filmul
Merita văzut clar
Finalul m-a lăsat masca
Povestea e buna
Actorii s- au întrecut pe sine
Mergeți sa- l vedeți

23 16
AndreeaSimy pe 06 Octombrie 2012 05:00
Lipsit de complexitate
Nu este nici de departe un film bun. Este realizat intr-un stil haotic, plictiseste, iar finalul lasa un gust amar. Prestatia actorilor lasa de dorit, talentul regizoral lipseste, subiectul nu este bine pus la punct, muzica nu exprima nimic, machiajul si implicit transformarea lui Joseph Gordon-Levitt intr-un individ cu trasaturi dure provoaca rasete (sprancene evident creionate, lentile albastre, ruj rusu-maroniu) toate acestea transforma acest film intr-unul flușturatic. Nota IMDB- 8.3, nemotivata, critica pozitiva- inexplicabila.
19 39
Nimicdinceparafi pe 6 octombrie 2012 22:53
Foarte bun review-ul ,scurt si la obiect,ai surprins esentialul.
Victorrr pe 15 decembrie 2013 23:01
Am aceeasi parere. Filmul e facut haotic, cum ai spus tu. Apar momente din viitor/prezent aiurea, in unele momente nu mai intelegi nimic. Finalul era intr-un fel evident, m-am asteptat la asa ceva. Sincer, m-am uitat la film doar pentru Bruce Willis.
AngelAdrian pe 12 Octombrie 2012 11:35
INTERESANTA POVESTE... CE-AR FI DACA ???
Am fost aseara sa-l vizionez la cinema. Placut surprins sa constat ca sala era plina.
Mi-am pus urmatoarele intrebari: Daca filmul ar fi prost , atat de multi curiosi?
De unde au aflat ca este ceva de capul lui? Au vazut trailer ? au venit la recomandarea prietenilor? Cunoscuti?Familie?
Bruce Willis - magnific. Vezi ca timpul nu iarta pe nimeni si isi duce rolul pana la capat. Joseph Gordon-Levitt prelucrat facial sa ajunga cat de cat la nivelul lui Bruce Willis. Traiasca lentile de contact si machiajul !!!Vad ca incet incet , prin diverse roluri destul de bune isi face loc pe scena printre cei ma in varsta( experimentati ) actori.Este de apreciat faptul ca pentru cele 2 rolui MANUSA – NU CRED CA AR FI FOST POTRIVITI ALTI ACTORI !Povestea putin ambigua, ritm alert, actiune, drama, cateva faze amuzante. Iti capteaza atentia si te face sa vizionezi filmul din prisma… citeşte

16 4
tonymaestrul pe 08 Octombrie 2012 17:23
Este al doilea film in topul preferintelor mele dupa Inception. Bazat pe ideea de calatorie in timp filmul te captiveaza din primul minut , Te tine in suspans si la un moment dat chiar te emotioneaza pana la lacrimi. Foarte reusita evolutia actorilor care sporesc placerea de a viziona acest film . Finalul seamna putin cu o drama dar totusi e cel mai bun final care se putea pune la acest film. Eu zic ca cei care nu au apucat sa vada filmul sa se grabeasca. O sa il indrageasca.
15 11
psihologu pe 10 Octombrie 2012 17:48
Looper: un puiut de Inception
Rian Johnson isi forjeaza looper-ul pe calapodul conceptual al paradoxului bunicului, iar apoi fuge cu el dinspre science fiction in toate zonele cinematografice in care se simte el confortabil.

In vara lui 2010 Inception lua prin surprindere pe toata lumea. Rupea gura targului la box-office, sucea mintile criticii si il consacra pe Cristopher Nolan, daca mai era cazul, drept un povestitor paianjen. Tin minte si acum un articol de la acea vreme care prevestea ca reverberatiile inception-iste se vor simti peste 2 ani, perioada optima necesara pentru ca alte studiouri de film sa aduca proiecte de aceeasi factura. Iata-ne in 2012, un pic mai tarziu decat in vara, in fata lui Looper, pe care indraznesc sa-l consider un prim puiut al succesului Inception-ului pe marele ecran.

Looper nu e construit la aceeasi scara, asta si pentru ca a insemnat o investitie… citeşte

14 7
lucian9a pe 21 Octombrie 2012 17:28
:)
e greu.....;.trecerea de la emisiunile TV gen Capatos,Acces Direct,OTV..la filme este fr fr grea...daca vreti actiune va puteti uita la UFC sau stirile de la ora 17...;un film este mult mai complex uneori o arta..tot ce spun e ca..sa nu le amestecam..nu e o rusine sa fii fan DD...
13 7
xerses pe 17 Octombrie 2012 20:56
Filmul a reusit sa-mi atraga atentia.Mi-a placut.Bun dar se putea valorifica si mai bine ideea de baza a filmului.
10 4
Apache95 pe 18 Octombrie 2012 23:34
FIlmul in sine s-a vrut sa fie un fel de inception...pe alocuri a reusit dar nu in totalitate.
Actorii joaca bine si povestea e originala...dar e un film plictisitor.
Te-ai astepta la mai multa actiune , sau la o poveste care sa te tina cu sufletul la gura....looper nu face asta si nu da pe afara nici de efecte speciale care sa mai ridice cat de cat atmosfera.
E un film bunicel...dar nu extraordinar.

10 5
someone_who_dares pe 06 Octombrie 2012 23:50
Foarte bun filmul, foarte buni actorii (desi un Joseph Gordon-Levitt cu o infastisare atat de modificata mi-a cam lasat un gust amar) si o regizare pe masura. Desi nu sunt adepta a filmelor de acest gen, in general, acesta chiar m-a prins in mrejele lui si a reusit sa-mi starneasca interesul. Foarte buna ideea, un scenariu de nota 10 si un film care va capta atentia publicului ;) !
10 10
sabazuki pe 10 Octombrie 2012 12:20
Mi se pare ireal cand citesc atatea comentarii pozitive!!!!!
In afara de faptul ca a pornit de la o idee grozava, filmul nu te mai impresioneaza cu nimic altceva...Regret ca mi-am pierdut timpul cu el.

10 18
k-rissa pe 02 Iulie 2012 11:38
doi din actorii mei preferati intr-un film SF...suna foarte bine!
9 13
Bayard pe 17 Noiembrie 2012 02:54
Ma uit la nota filmului, la cele mai votate comentarii.... oribil. Se pare ca romanii nu sunt capabili sa aprecieze un film care nu are un happy end... de parca traim toti intr-o lume de basm. Filmul este interesant, te face sa te gandesti, actorii joaca excelent (uitati-va la Joseph Gordon-Lewitt cat de bine a copiat comportamentul lui Bruce Willis) si in plus, te surprinde de cateva ori. Pe la jumatate filmului devine evident, secretul filmului... dar de fapt nici nu era secret :), nu au incercat sa-l ascunda... doar sa te faca sa nu astepti deznodamantul. Mie mi-a placut la nebunie, as fi vrut doar sa mai arate la final niste imagini din viitor... daca tot au aratat si pe parcurs, sa vad cum s-a modificat treaba. Scuze de spoilere dar asta e...
8 3
Theodoric pe 29 martie 2013 15:17
si mie mi-a placut filmul,a fost foarte bun,dar n-as zice ca e capodopera.......
Bayard pe 29 martie 2013 21:01
Da, probabil am exagerat cu nota 10 :), acum gandindu-ma la el i-as da 8-9 :). Dar asta arata ca pe moment mi-a placut mult
Fourleaf22 pe 03 Octombrie 2012 21:02
De ce nu ruleaza in Timisoara............? Bine ca e Paranorman...
8 9
claudiu7boss pe 5 octombrie 2012 22:07
fa boicot, cand apare nu te du
Nimicdinceparafi pe 6 octombrie 2012 22:48
Daca spui u atunci chiar m-ai convins sa fac efortul sa-l vad ,deoarece si eu ca si tine trebuie sa bat 50 de km sa-l vad.
Nimicdinceparafi pe 03 Octombrie 2012 19:21
Erau odata niste timpuri cand Bruce Willis avea salariul cat bugetul filmului,30 de milioane de coco iar atunci dolarul valora mai mult ca cel din ziua de azi.
8 9
Costirik pe 7 octombrie 2012 00:39
:))) parca esti din alta lume:))..un imbecil exact asta pari a fi;)
Nimicdinceparafi pe 19 aprilie 2013 01:02
Sal ,scuza-ma ca rasp asa de tarziu la commentul tau dar azi l-am vazut.Ai dreptate epoca filmelor in care se foloseste forta bruta s-a cam dus,lumea nu mai este asa de sensibila la eroi invicibili care trec prin gloante neatinsi ca o virgina inchisa de parinti in casa si care sunt batuti mai rau decat covorul scos de Pasti ,dar la final isi revin si intorc lupta in favoarea lor,ma rog chestii stereotipe pe care le-am vazut prin zeci de filme americane.Acum din ce in ce mai multa lume este alfabetizata iar internetul le-a largit foarte mult cunostintele,caci da si internetul este un mod de culturarizare si educatie.Asa ca este firesc sa-si doreasca sa vada filme care sa aiba un minim de stimulent intelectual nu doar actiune non-stop si total nerealista.
ElidaC. pe 06 Octombrie 2012 00:47
Pt. cei care m-ar putea intelege: este un film care merita vazut. Americanii nu-s asa prosti cum cred unii, notele sunt pe bune si chiar bine explicate (pt. cei care inteleg normal). Filme cu asemenea rating nu apar chiar zilnic!
8 10

Spune-ţi părerea despre Looper

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Looper
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells