Elizabeth Banks îl lasă pe Chris Pine fără moştenire

de Cristina Grigore în 12 Nov 2010
Elizabeth Banks îl lasă pe Chris Pine fără moştenire

Cu o bogată carieră de producător şi scenarist (având la activ, îndeosebi în tandem cu Roberto Orci, filme ca The Island, Star Trek, Transformers, Eagle Eye, Cowboys and Aliens, sau seriale ca Alias şi Fringe), Alex Kurtzman îşi face debutul regizoral pe marele ecran cu drama Welcome to People, al cărei producător va fi Steven Spielberg.

Conform The Wrap, Elizabeth Banks a primit rolul principal feminin în această producţie, fiind aleasă în defavoarea unor actriţe ca Hilary Swank sau Amy Adams, şi se alătură lui Chris Pine, distribuit anterior, cu care Kurtzman a lucrat şi la Star Trek.

Filmul se bazează pe scenariul lui Kurtzman, scris împreună cu Orci şi cu Jody Lambert, şi spune povestea unui tânăr care, întorcându-se acasă pentru înmormântarea tatălui său, află că acesta a lăsat prin testament o importantă sumă de bani nu lui, ci unei surori despre care nici nu ştia că există.

Împotriva dorinţei sale, se duce totuşi să-şi cunoască noua rudă, descoperind o soră alcoolică cu un copil-problemă de 12 ani, înscris într-un program terapeutic pentru controlul furiei. Filmările sunt programate să înceapă în prima parte a lui 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 18:59
nu auzisem nimic de acest film , dar mi se pare promitator .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells