Drive Angry 3D, pe primul loc în box office

de Ştefan Dobroiu în 1 Mar 2011
Drive Angry 3D, pe primul loc în box office

Nicolas Cage şi noul său thriller supranatural Drive Angry 3D se află pe primul loc în box office-ul românesc, cu 14.561 de spectatori de vineri până luni. Filmul de acţiune este urmat în clasament de Lebăda neagră, producţia care i-a adus lui Natalie Portman un Oscar la 29 de ani.

Două filme de acţiune şi o comedie romantică completează top 5-ul săptămânii: Unknown, în care îl vedem pe Liam Neeson într-un nou rol plin de energie, se află pe locul trei cu 8.657 de spectatori şi SF-ul cu adolescenţi Numărul patru, prezent în acest moment şi pe ecranul IMAX din Bucureşti, se află pe locul... patru, cu 7.210 spectatori. Comedia Fără obligaţii, cu aceeaşi Portman pe afiş, se clasează pe locul cinci, cu 5.470 de spectatori.

Alte două premiere ale săptămânii, True Grit şi London Boulevard, se clasează pe locurile şase şi şapte, cu 5.288, respectiv cu 4.794 de spectatori.

Ultima premieră a săptămânii, filmul românesc Umilinţă, a avut 57 de spectatori în reţeaua România Film, dar producătorul Paradox Film nu a anunţat şi numărul de bilete vândute în reţeaua Cinema City.

Tu la ce film ai fost în weekend?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 1 martie 2011 18:19
Se pare ca pe la noi filmele de Oscar abia supravietuiesc in box office.....
legolas05 pe 1 martie 2011 20:17
cam asa este...insa in SUA Drive Angry 3D e pe locul 9
stefan pe 1 martie 2011 22:54
un film ffffff prost... nu care cumva sa mergeti la o asemena porcarie ...
geese1 pe 2 martie 2011 10:50
as fi curios daca stie cineva ce se intampla cu incasarile din avanpremiere ale lui Black Swan
victor_neo75 pe 2 martie 2011 10:51
Cum a zis si legolas05, Drive Angry 3D e pe locul 9 la incasari in SUA cu tot cu Nicolas Cage, cu Amber Heard si 3D-ul caruia i se face reclama pt ca acolo oamenii au memorie si stiu ca doar acum nici 2 luni Nicolas Cage a jucat in mediocritatea Season of the Witch. Ce s-a filmat la noi in tara cu Nicolas Cage este Ghost Rider 2 (care apare probabil in februarie sau martie 2012) si nu Drive Angry 3D!

In schimb filmele cu multiple nominalizari la Oscar care au un succes moderat spre bun in SUA (precum True Grit si The King's Speech) la noi de abia sunt vizionate si este si vina distribuitorului Ro Image 2000 care nu pune la dispozitie mai mult de 15 ecrane in Romania! La No Strings Attached (Fara obligatii) se poate pe 19 ecrane, dar la The King's Speech si True Grit pas. Mai ales castigatorul de 4 premii Oscar inclusiv pt cel mai bun film si actor in rol principal, The King's Speech este in continuare doar pe 3 ecrane! Incasarile la Black Swan sunt destul de modeste la cata reclama i s-a facut pana in prezent reprezentatiei incredibile de balerina surescitata psihic a lui Natalie Portman care a si castigat Oscarul pt cea mai buna actrita in rol principal!

coco2 pe 4 martie 2011 19:46
King Speech e o porcarie patentata , filmul tip diazepam . Asa ca ce te miri ca nu merge mai nimeni la el. Genul asta de filme trebuie vizionate acasa pe computer unde un delete dupa 30 de minute rezolva problema.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells