Drew Barrymore vrea un nou Charlie’s Angels

19 Aug 2005
Drew Barrymore vrea un nou Charlie’s Angels
Mereu-adorabila Drew Barrymore a declarat la o conferinta de presa in Anglia, in timp ce-si promova noul film The Perfect Catch, ca isi doreste sa faca un nou Charlie’s Angels si are intentii serioase in privinta asta.
Ideea pentru un al treilea film i-a venit pe cand era in Paris si este o idee atat de buna incat trebuie neaparat sa faca un Charlie’s Angels 3. In primele doua filme Drew Barrymore a jucat alaturi de alte doua frumuseti ale ecranului, Cameron Diaz si Lucy Liu. Aceasta din urma declara acum cateva luni ca nu isi doreste sa faca un al treilea film din serie, dar probabil ca oferta serioasa o va face sa se razgandeasca.
In 2003, Drew Barrymore afirma ca i-ar placea sa filmeze un al treilea Charlie’s Angels in Australia. „Am putea aluneca pe celebra cladire a Operei”, spunea atunci Cameron Diaz, incurajata de Lucy Liu. „Sau sa facem bungee jumping de pe podul Harbour”, completa Drew Barrymore.
Poate ca intre timp Drew a gasit idei mai vesele in Orasul Luminilor... Oricum, pregatiti-va sa le revedeti pe cele trei „ingerite” pe marile ecrane.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells