Dramă despre sex pentru Rachel Weisz

de Ştefan Dobroiu în 21 Sep 2010
Dramă despre sex pentru Rachel Weisz

Regizorul aclamatului Cidade de Deus/Oraşul zeilor, Fernando Meirelles, va colabora din nou cu Rachel Weisz (cei doi au făcut împreună The Constant Gardener) pentru drama 360.

Scenariul a fost scris de Peter Morgan, iar sursa de inspiraţie este piesa de teatru Reigen, scrisă de Arthur Schintzler, care a inspirat şi ultimul film al lui Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut.

Piesa a fost mai ecranizată de câteva ori, una dintre cele mai cunoscute ecranizări fiind cea semnată de Max Ophuls în 1950, La Ronde.

Rachel Weisz ar urma să apară în acest film pe afişul căruia s-ar putea să vedem şi alte nume cunoscute. 360 va fi o succesiune de secvenţe scurte, prezentând cupluri înainte sau după sex. Unul din protagoniştii primei scene se va regăsi în a doua şi aşa mai departe, până când cercul este complet.

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea 360 pe marile ecrane, dar combinaţia Weisz-Meirelles-Morgan l-ar putea califica pentru un festival important sau, cine ştie, Oscarurile din 2012 sau 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mihai2508 pe 21 septembrie 2010 17:10
O actrita foarte frumoasa, care joaca excelent, cel mai mult mi-a placut de ea in The Mummy
rizea.alex70 pe 21 septembrie 2010 19:59
Da este intradevar o actrita foarte buna si talentata,pacat ca accepta astfel de filme...auzi...,,360'' ce film slab..:)).Pacat de ea...!!!
cristinica pe 22 septembrie 2010 11:42
este o actrita talntata, nasol ca accepta asa filme...
psihologu pe 22 septembrie 2010 11:48
O actrita frumoasa, gingasa,si-a aratat talentul actoricesc, care este exceptional in filme nemaipomenite. O actrita care ne face sa o urmarim in filme in care apare. Mi-a placut de ea in "Juriul" unde a facut un rol excelent , in " Constantine" si" Enemy at the gates" si-a lasat amprenta cu roluri care i sau potrivit ca o manusa, iar in Mumia a facut o interpretare excelenta, pacat ca nu a aparut si in partea a 3...
Astept sa vad aceasta drama si numele langa care va juca...

fanfirth pe 22 septembrie 2010 12:29
O succesiune de secvente scurte....Pare un film fara un fir epic de urmarit ....
cetateanu pe 22 septembrie 2010 21:54
Rachel Weisz o actrita frumoasa dar si foarte talentata imi place din ce in ce mai mult deoarece creste de la rol la rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells