"Dinastia Tudorilor" - in premiera in Romania

24 Dec 2007
"Dinastia Tudorilor" - in premiera in Romania

Intr-o epoca in care familia regala a pierdut aprig teren, aparitia pe micul ecran a celui mai controversat personaj din intreaga istorie de aproape 1000 de ani de monarhie britanica are toate sansele sa smulga un oftat de „ce vremuri, dom’le...”. Henric al VIII-lea, caci despre el e vorba, a eliminat catolicismul din insula in favoarea anglicanismului si a avut sase sotii, dintre care a repudiat doua si a omorat alte doua, ambele activitati executate spre binele... poporului, desigur.

„Dinastia Tudorilor” este un serial Showtime creat de Michael Hirst, scolit „tematic” ca scenarist pe bancile filmelor „Elizabeth” (1998) si „Elizabeth: The Golden Age” (2007). Dinastia Tudorilor aduce o explozie incredibila de culoare, senzualitate si stralucire iar Henric al VIII-lea devine, in interpretarea lui Jonathan Rhys Meyers, cel mai sexy, sarmant si seducator suveran vazut vreodata pe micul ecran.

In fiecare vineri de la ora 20.00, vor fi difuzate cate doua episoade astfel: episodul de la ora 20.00 este cel care a fost difuzat in premiera saptamana trecuta, iar cel care urmeaza imediat dupa acesta, de la ora 21.00, va fi difuzat in premiera si in exclusivitate. Exceptie face desigur ziua de vineri, 11 ianuarie 2008, cand ambele episoade vor fi difuzate in premiera si exclusivitate la HBO, de la ora 20.00.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells