Cu ce defilam pe covorul rosu?

de Gloria Sauciuc în 26 Feb 2007
Cu ce defilam pe covorul rosu?

Cel putin trei ore din festivitatea decernarii Oscarurilor sunt destinate defilarii invitatilor pe covorul rosu. Iar daca la aceasta a 79-a editie ne-a surprins sau nu decizia celor peste 5000 de participanti la vot, discutii aprinse se vor face sigur pe seama vestimentatiei vedetelor. Marele castigator de anul acesta, regizorul Martin Scorsese a venit intr-un smoking cu vesta Giorgio Armani, ca si Leonardo DiCaprio. Dar atentia a fost indreptata mai ales spre rochiile doamnelor. Printre cele mai frumoase aparitii ale serii s- numarat Nicole Kidman intr-o rochie Balenciaga. Ea a si fost cea care a si deschis festivitatea, alaturi de Daniel Craig.

Helen Mirren, cea mai buna actrita in rol principal, a purtat o rochie Christian Lacroix cu bijuterii Chopard, Meryl Streep nu s-a dezis de preferintele pentru Prada, iar Penelope Cruz a ales o rochie roz, fara barete, semnata Versace, cu bustiera din matase si fusta din organza si tiul, cu falduri bogate si pene. Bijuteriile ei sunt de la Chopard si borseta de la Daniel Swarowski.

Se pare ca la aceasta editie Giorgio Armani a imbracat cele mai multe vedete, atat Beyoncé cat si Cate Blanchett purtand rochiile semnate de acesta. Daca asupra modelului primei, au fost comentarii negative, rochia pe un singur umar cu cristale swarowski cu tiul, paiete si motive florale negre a lui Cate Blanchett a placut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells