Concursul rolurilor pentru "Superman" continua

12 Iul 2004
Concursul rolurilor pentru "Superman" continua
Sunt pasari? Sunt avioane? Nu! Sunt 6 tipi care sar de pe acoperisul Daily Planet pentru al convinge pe regizorul McG, ca pot sa zboare...
Miscari majore pe frontul Superman. S-au ales 6 candidati pentru rolul sfiosului Clark Kent.
Primul dintre ei si cel favorit este Henry Cavill, cunoscut publicului din aparitia sa in The Count of Monte Cristo.
Al doilea candidat este Jared Padalecki, cunoscut noua din episodul pilot pentru Young McGyver si serialul TV Gilmore Girls. In prezent el se afla in Australia unde filmeaza remake-ul la filmul House of Wax.
Al treilea candidat este Jason Behr. Fanii Roswell il cunosc. El este cel ce il intruchipa pe Max, extraterestrul extrovertit din serial. E posibil ca el sa fie exclus curand, fiind mai in varsta (31 de ani) decat restul concurentilor, iar producatorii doresc ca noul Superman sa apara si in niste continuari si in productia Batman vs. Superman.
Al patrulea candidat este actorul de origine scotiana Sam Heughan, ce curand va putea fi vazut in filmul The Adventure of Young Alexander.
Se pare ca Brendan Fraser si Ashton Kutcher sunt si ei doi dintre candidati, dar prea multe pariuri nu se pun pe ei. Desi nu se afla printre cei 6 finalisti, Tom Welling este unul din preferatii pentru rol. In prezent orarul actorului este foarte incarcat cu filmarile pentru noua serie la serialul TV Smallville.
Si asa se pare ca producatorii filmului l-au gasit si pe urmatorul Lex Luthor. Nimeni altul decat starul din The Fast and the Furious, Vin Diesel. Batalia continua...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells