Cinemagia, o editie concentrata!

de Gloria-Mona Sauciuc, redactor-sef Cinemagia în 16 Iul 2007
Cinemagia, o editie concentrata!

Este gata si editia pe iulie-august a revistei Cinemagia, care se va distribui in retelele Media Galaxy, Altex si Carrefour din Bucuresti si intreaga tara.

Un numar "concentrat" de blockbustere si filme de arta: Ultimatumul lui Bourne, "un rol solicitant fizic pentru Matt Damon", Transformers, cu efectele speciale la superlativ, dosar special "Simpsonii-filmul. Cu umor exuberant, exprimari nonsalante si critici subtile contra mentalitatilor ipocrite", "Experienta Inland Empire".

Nu l-am uitat pe Adrian Pintea caruia i-am dedicat o pagina "In memoriam" si am continuat scriind despre "filmele cu haiduci -un fenomen specific balcanic". Stiri din tara si internationale, cronicile filmelor din iulie si august, "Fracture" si dramele de tribunal, plus o pagina dedicata "Vedetelor de la Hollywood".

Toate acestea sub bagheta lui Harry Potter, caruia nu se putea sa nu-i acordam toata atentia noastra in acest numar tocmai pentru ca e vedeta lunii iulie.

Va invit, cu drag, sa urmariti si filmul pe dvd care insoteste revista; e vorba de productia "For the moment" cu Russell Crowe in rol principal.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells