Harry Potter and the Deathly Hallows - lansarea in librarii

16 Iul 2007
Harry Potter and the Deathly Hallows - lansarea in librarii

Librariile Humanitas te invita la un eveniment unic: lansarea internationala a celui de-al saptelea volum Harry Potter, cel mai asteptat de fanii din intreaga lume - Harry Potter and the Deathly Hallows.

 In noaptea de vineri (20 iulie) spre sambata (21 iulie), ora 02:00, esti asteptat sa sarbatoresti acest moment intr-o atmosfera de Hogwarts: felinare, faclii si lumanari, magicieni, baghete magice, dulciuri, jocuri si concursuri cu premii. Inscrie-te in Librariile Humanitas intr-una din casele de magie si poti castiga marele premiu al lansarii: ultimul volum Harry Potter. Pentru cei care aleg sa-si amane somnul si sa ia parte la evenimentul sarbatorit in intreaga lume, avem pregatite multe surprize.

 Pana la data lansarii oficiale, Harry Potter and the Deathly Hallows poate fi rezervat prin bonul de precomanda disponibil in Librariile Humanitas.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
elamarie pe 23 martie 2009 00:34
Ultimul vol e cel mai tare.Intruneste toate fortele din lumea magica a lui Harry si are un final demn de o carte cu 7 volume ... Merita sa o ai in biblioteca ta personala...
ana.krech pe 25 octombrie 2010 18:30
E super cool abia astept sa bapara !! Nu mai pot astepta !! E atat de fascinant !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells