Charlize Theron confirmă: va juca în Prometheus

de Cristina Grigore în 12 Feb 2011
Charlize Theron confirmă: va juca în Prometheus

Charlize Theron va face parte din distribuţia Prometheus, SF-ul recreat de Ridley Scott din elementele fostului prequel Alien, anunţă The Hollywood Reporter.

Actriţa a primit cel de-al doilea rol major feminin, Vikers, după cel al lui Elizabeth Shaw, un om de ştiinţă interpretat de Noomi Rapace. Obţinerea acestei partituri este o reuşită pentru Theron, preferată în detrimentul lui Angelina Jolie.

Momentan, nu se cunosc detalii despre nici unul dintre personajele filmului, deşi Ridley Scott a vorbit recent despre legăturile acestuia cu aventura SF a cărei protagonistă a fost Sigourney Weaver.

Michael Fassbender, care va apărea în rolul unui android, a dezvăluit recent pentru MTV că mai sunt încă două roluri importante de acoperit, iar acţiunea filmului, plasată într-un alt univers, populat de extratereştri, este captivantă: „Se întâmplă ceva… înfricoşător, sinistru. O mulţime de lucruri se pun în mişcare, iar felul în care sunt construite primele două treimi ale filmului te pregătesc de acţiune.”

Actorul a mai adăugat că, deşi se aseamănă cu primele două filme Alien, scenariul lui Prometheus, ce va purta semnăturile lui Damon Lindelof (Cowboys & Aliens, Lost) şi Ridley Scott, este foarte bine gândit şi va aduce ceva cu totul neaşteptat.

Lansarea filmului este programată pentru 8 iunie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MissBlossom01 pe 12 februarie 2011 22:57
Ok stiu ca n-are legatura cu articolul asta,dar..

Nu inteleg de ce acum,mai nou,la unii actori la paginile lor scrie de ex "A avut o aventura cu blabla in anul nu stiu care"..?
Si la unii scrie ceva mai normal,adica "A fost impreuna cu cutarica intre anii a - b"..

Scuze,doar ca ma streseaza :)).

Krakatau pe 13 februarie 2011 00:29
Lumea cauta mondenitati, cine s-a cuplat cu cine, cine si-a tras-o cu cine. O prostie, din punctul meu de vedere, dar daca asta se cere, asta se ofera.

Ma bucur ca a primit Charlize Theron rolul, si nu Angelina Jolie. Ar fi fost pacat sa joace o actrita slabuta intr-un film aparent bun.

MissBlossom01 pe 13 februarie 2011 13:55
Adevarat..
mica pe 13 februarie 2011 23:18
Si eu cred ca theron a fost o alegere mult mai buna, bine o preferam catwoman, dar poate nolan a stiut mai bine de ce a ales-o pe anne!
Jolie de la o vreme zici ca joaca doar un singur rol, daca nu-i femeie fatala atunci este agent secret (rol pe care l-a jucat in vreo 6-7 filme daca nu ma insel).
The Tourist-slab rau!!! Cel putin chimia dintre depp si ea a fost egala cu zero.
M-am lamurit si cu Depp, i-a intrat prea mult in sange jack sparrow si numai scapa de el deloc,la un moment dat devine enervant...

Irinel28 pe 14 februarie 2011 14:39
Actrita mea preferata si mai mult!!! (nu....ca..... stie nevasta-mea ) Mi-era dor, are cu ce, nu ca nu as spune ca joly nu ar fi frumoasa si desteapta... dar nu peste africanca :)
ionychy pe 14 februarie 2011 19:18
i-mi place mult Charlize!..frumoasa si desteapta,ma bucur ca a primit rolul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells